WORKSHOP ONLINE: ALINAre CU POVESTE… Storytelling. Arta de a comunica empatic

WORKSHOP ONLINE: ALINAre CU POVESTE… Storytelling. Arta de a comunica empatic

WORKSHOP ONLINE: ALINAre CU POVESTE… Storytelling. Arta de a comunica empatic

Poveștile fac loc magiei. Cu ele putem să ni-i apropiem pe copii, să îi învățăm: de la valori despre bun, bine, frumos până la lumi fabuloase cu personaje de care cei mai mulți copii se atașează. 

A spune povești este una dintre cele mai vechi forme de comunicare și reprezintă un important rol în educație și mai ales în relația de învățare cu copiii.

Cine  poate participa:

Profesorii care predau în grădinițe și școli (inclusiv afterschool-uri) pot folosi povestea ca un instrument practic în procesul de predare, implicându-i pe toti copiii, de la cel mai timid la cel mai activ. Fie că sunt știintele naturii, matematică, muzică, desen, modelaj…povestea te ajută să “cuprinzi” sala de clasă și să lasi gurile căscate, născând întrebări în mintea celor mici!

Parintii care au dorinta de a-i deprinde pe copii sa invete sa citeasca povesti, sa asculte povesti, sa invete sa se joace cu copiii lor prin povesti.

2 ore online în care vei EXERSA:

◊ tâlcul scrierii unei povești și al povestirii ei

◊ “armele” de bază ale unei povești: Subiectul și Tema

◊ PERSONA – fără personaje o poveste nu are sens

◊ tipsuri și trucuri pentru a fi ascultat – povestea prinde viață dacă știi CUM să o dai mai departe

* Multe exercitii practice, utile pe viață

Despre trainer:

Alina Oancea

Psiholog – Scenarist extrapasionat pentru scris povești, cu o experiență vastă în training (peste 17 ani) și coaching de peste 7 ani. Cu o bucurie de a-i ține de mână pe oameni și a schimba destine.

≥ 12 ani de antreprenoriat în domeniul consultanței și trainingului profesionist a făcut-o să-și extindă paleta de cursanți, ce au provenit și provin din diferite medii (educație, sănătate, artistice)

Cursurile de proces pe care le ține, presupun arta de a-i scoate din confort pe participanți și a da sens învățării pe termen lung.

Facultatea de Film (secția de Scenaristică) i-a deschis orizontul în a pune în valoare resurse care sunt complementare cu training-ul & coaching-ul, dar mai ales cu dorința unică de a “fii creativ” și a putea să dai mai departe prin poveste…învățare, educație, bun și bine. Crede cu tarie in “Niciodata sa nu spui niciodata!” pentru ca … a fi deschis la oportunități, înseamnă a fi dornic să te educi permanent și să te hrănești cu învățare.

CADOU inclus în preț: Fiecare participant la workshop va primi o sesiune GRATUITĂ de coaching 1:1 de 30 de minute, pe care o poate folosi până la finalul anului 2020. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe