fbpixel
Skip to main content

Panna Adorjáni & Dániel Láng: Călătorie în timp în ritm de mers

plimbare audio în Cluj

Panna Adorjáni & Dániel Láng: Călătorie în timp în ritm de mers plimbare audio în Cluj

Creatori: Panna Adorjáni, Dániel Láng

Producător: Fabrica de Pensule, Universal Pleasure Factory

Management: Zenkő Bogdán

Încercăm să răspundem la întrebarea: ce emoții trezesc în noi statuile, monumentele din oraș? Pe care dintre evenimentele trecutului nostru le considerăm demne de memorie și pe care nu le memorăm? Ce semnificație au aceste evenimente pentru noi azi?

Această plimbare este un dialog, un eseu, o memorare, o ficțiune, o artă. Această plimbare privește cu ochii străinului piețele, clădirile, plăcile comemorative, statuile. Această plimbare te va duce la plăci comemorative și monumente care nu mai există sau încă nu există. Această plimbare este incompletă. Această plimbare ține o oră și jumătate, încalță-te în pantofi confortabili!

Durată tur: cca. 90 minute

Lungime: cca. 4 km

Data: 15 mai 2022, orele de începere între 12:00–16:00, pe bază de rezervare

Limbă: maghiară, română, la alegere

Locație: Ne întâlnim la ZIZ - Art and Social Area, strada Paris 5, la ora propusă și rezervată de tine ca să-ți predăm accesoriile necesare pentru plimbarea audio. Te vom aștepta la Cinema ARTA să revii cu echipamentul după terminarea plimbării și să ne dai un feedback.

Mod de participare: Cei interesați vor face plimbarea singuri, în zilele și orele date, cu ajutorul smartphone-ului lor sau al unui mp3 player împrumutat de la noi și a unei hărți. Pentru a împrumuta accesoriile plimbării și a porni la plimbare, te rugăm să-ți cumperi un bilet și să îți faci o rezervare la ora dorită. Durata plimbării este de aprox. 90 de minute.

Biletele se vând prin Eventbook. După achiziționarea biletului vei primi un e-mail prin care te invităm să alegi ora la care dorești să începi turul – poți să pornești în tur oricând în intervalul 12:00 - 16:00.  

FAQ:

Când este plimbarea?

Plimbarea se face individual, pe bază de înregistrare prealabilă, în data de 15 mai 2022.

Cum particip la plimbare?

Pentru a participa la plimbare, cumpără-ți un bilet pe Eventbook. Vei primi un e-mail de confirmare cu un link spre calendarul unde ai posibilitatea să-ți rezervi ora plimbării. 

Nu mă simt OK cu rezervările online. Există o alternativă?

Biletul se poate cumpăra și în persoană, de la casieria Cinema ARTA. Aici personalul cinematografului te poate ajuta și cu rezervarea orei de începere pentru plimbare.

Care este punctul de plecare?

Vino la ZIZ - Art and Social Area, pe strada Paris 5, la ora aleasă să preiei echipamentul (un mp3 player și o hartă). De aici vei porni la plimbare. După ce ai terminat, te așteptăm la Cinema ARTA să ne predai echipamentul și să ne povestești experiența ta.

În ce limbă este înregistrarea audio?

Înregistrarea poate fi în maghiară sau română. Când te înregistrezi să participi, vei fi întrebat în ce limbă ai dori să o asculți.

Pot să particip și dacă nu am smartphone și/sau căști?

Da. Când îți rezervi ora la care vrei să faci plimbarea, vei fi întrebat dacă poți să te folosești de smartphone-ul tău și căștile tale pentru a participa la plimbare. Dacă nu, noi îți vom împrumuta un device și căști. Accesorile vor fi dezinfectate după fiecare folosire.

Pot participa cu un prieten?

Deși plimbarea e gândită să fie făcută individual, dacă vrei să parcurgi traseul împreună cu un prieten, puteți alege și această variantă. Dar și în acest caz vă recomandăm să vă folosiți de device-uri separate. 

Turul ghidat Călătorie în timp în ritm de mers este un eveniment conex al Urban Eye Film Festival 2022 | 1st Cluj edition. După 8 ediții în București, UrbanEye Film Festival - festival despre arhitectură, oraș și viața urbană - ajunge pentru o primă ediție la Cluj-Napoca, în perioada 11-15 mai 2022. 

Programul complet, detalii despre proiecții și bilete și abonamente pe www.urbaneye.ro 

Evenimentul face parte din proiectul ARTA: cinema și patrimoniu derulat de asociația ARTA în dialog. Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage V – efemere

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

disponibil 48h de la achiziționarea biletului
Juliet's Love

Productie Mario Dance Atelier
Online

Experiente cadou - Coffee Safari
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experiente cadou - Coffee Safari


Bucuresti