fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious: Vasile Armenean

Cum joci după propriile reguli. Și câștigi în lumea giganților

The Vast & The Curious: Vasile Armenean Cum joci după propriile reguli. Și câștigi în lumea giganților

Vasile Armenean a fondat fabrica de înghețată Betty Ice în 1994, la Suceava. S-a întors în România în 1991 din Austria, unde reușise cu greu să fugă, câțiva ani mai devreme. Avea familie, o carieră excelentă. La Suceava, a început cu un chioșc. A ”greșit” de câteva ori fabrica, înainte să o construiască pe cea de azi, devenită loc de pelerinaj pentru specialiștii în înghețată din toată lumea. A refuzat adesea să accepte regulile pieței de retail, dacă nu se potriveau cu filozofia lui. Este, de ani de zile, liderul pieței de înghețată din România. 

În ianuarie 2018, a vândut Betty Ice către Unilever (numărul unu mondial), într-o tranzacție spectaculoasă, de 100 de milioane de euro. Interesant, povestea e abia la început: Armenean conduce azi tot business-ul regional de înghețată al Unilever, concentrat în jurul fabricii din Suceava. 

 

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

 

we also recommend

My Perestroika  | Perestroika mea DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti

The Vast & The Curious Full Access Pass
acces la toate cele 8 ediții ale sezonului 3
The Vast & The Curious Full Access Pass


Apollo111 Teatrul

Panel FFIR: Iuliu Maniu Festivalul de Film și Istorii Râșnov #11
21.07.2019
Panel FFIR: Iuliu Maniu

Festivalul de Film și Istorii Râșnov #11
Școala Peter Thal