fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious: MIHAI SIMIUC, FruFru

Cum să faci business ca și cum oamenii contează

The Vast & The Curious: MIHAI SIMIUC, FruFru Cum să faci business ca și cum oamenii contează

#conference #business

Mihai Simiuc este antreprenorul și pionierul din spatele brandului FruFru. Compania lui se numește, deloc întâmplător, Good People: nu crede în categoriile tradiționale, în stânga sau dreapta, ci ”cred că trebuie să gândești pentru oameni, în primul rând”. Mihai nu conduce, în niciun caz, o întreprindere care să nu creadă în profit. Crede. Dar modelul lui, ilustrat de Cooperativa FruFru, este să dea și altora posibilitatea să facă parte din poveste, așa că totul e bazat pe parteneriate. 

 

De la ”aproape eșec” al primei idei - un business cu paste - la conceptul de azi, FruFru e cumva, ilustrarea unui nou fel de a face business. Fără obsesia creșterii cu orice preț, dar cu obsesie pentru ingrediente bune, pentru business ”curat” și idei inovative. 

O conversație despre cum să înțelegi și servești o nouă generație, valori și de ce să împarți e o strategie mai bună decât să crești de unul singur. 

 

În 28 mai, la Apollo111, vom vorbi despre modelul lui de companie, de ce ”small is beautiful” și cum faci bani fără să-ți compromiți valorile.

 

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111 la finalul fiecărei luni, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. Dincolo de pozele frumoase, cifre și imaginea publică: principii, gândire strategică, dezamăgiri, reușite și momente decisive din viață și din business. Este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

 

Magia conversațiilor The Vast&The Curious stă în experiența de teatru, în sentimentul că suntem, împreună, parte dintr-o poveste care ne unește și în care ne regăsim. Dar cel puțin la fel de important este ceea ce se întâmplă după, când invitații noștri continuă discuțiile și leagă relații și prietenii care durează mult dincolo de o seară.

we also recommend

Waiting for August DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Waiting for August

DVD - One World Romania
Bucuresti

Slam Poetry / Just Play Festivalul Național de Improvizație !MPRO 7
09.11.2019
Slam Poetry / Just Play

Festivalul Național de Improvizație !MPRO 7
Teatrul Național București - Sala Media