fbpixel
Skip to main content

Stand Up comedy // cu Mocanu, Mălăele, Mirică, Drăcea

Stand Up comedy // cu Mocanu, Mălăele, Mirică, Drăcea

#stand up

Esti pregatit sa urmaresti 4 comedianti talentati? Haide sa ii cunosti pe Sergiu Mirica, Bogdan Dracea, Alex Mocanu si Bogdan Malaele. Cei 4 bucuresteni sunt pregatiti sa va ofere cel mai amuzant moment din 2020.

Sergiu Mirica: Un tanar ce a urcat rapid in ierarhia stand up, cu aparitii in turneele Ceva Marunt, bine cunoscutele episoade din Razi ca prostu’, The Open Mic Show, cat si multe alte showuri la Comics Club, pregateste un numar de calitate pentru publicul dornic de a vedea un show reusit.

https://www.youtube.com/watch?v=c0sfyijORrg

Bogdan Dracea: Avand showuri cu nume ca Bobonete, Teo, Sorin Parcalab, Vio, Costel, Badea, Cristi Popesco si multi altii, Bogdan a cucerit capitala Romaniei cu foarte multe showuri si acum se pregateste sa ajunga in toata tara.

https://www.youtube.com/watch?v=GDtrQySHBIo

Alex Mocanu: Omul cu o mare experienta in stand up, Mocanu este bine cunoscut pentru stilul sau unic de a face oamenii sa rada. Cu aparitii la IUmor, showuri cu multi alti artisti din Romania, numerele sale cu multe vizualizari pe youtube: Povestile lui Mocanu, Scuip si ies, Nou in domeniu; Mocanu vine in turneu prin tara pentru a arata publicului de ce este in prima liga de stand up din tara.

https://www.youtube.com/watch?v=S-SKLg789NA

Bogdan Malaele: Fiul celebrului actor Horatiu Malaele, este de asemenea un actor cunoscut in lumea teatrului, care s-a ambitionat si a pornit pe un nou drum: stand up. Malaele a participat la mai multe showuri de Open Mic din Bucuresti, Mecanicii cu Ionut Rusu, Andrei Ciobanu, Vio, Mane Voicu si Ioana State si a obtinut locul 1 la Stand Up Fest 2019.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti