fbpixel
Skip to main content

Te iubesc, dar nu mai sunt îndrăgostit/ă de tine

Serile (Aproape) totul despre cuplu cu Domnica Petrovai

Te iubesc, dar nu mai sunt îndrăgostit/ă de tine Serile (Aproape) totul despre cuplu cu Domnica Petrovai

#conference #Domnica Petrovai

Editura Humanitas vă invită joi, 14 februarie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la prima ediție a evenimentului lunar, Serile (Aproape) totul despre relația de cuplu cu Domnica Petrovai – „Te iubesc, dar nu mai sunt îndrăgostit(ă) de tine“.

Serile (Aproape) totul despre relația de cuplu“ vă sunt dedicate vouă, celor care credeți în iubire și cuplu, într-o iubire sănătoasă și trainică și în puterea cunoașterii și științei dedicate cuplului. A fi vulnerabil, a trăi cu pasiune și a avea încredere implică o bună înțelegere a propriei persoane și a partenerului. Cu cât devenim mai conștienți, fără a cădea în capcana criticii sau judecății, cu atât vom deveni mai capabili de a fi împreună și de a evolua împreună.

De-a lungul celor patru ediții, voi vorbi, pe rând, despre pierderea pasiunii și dorinței sexuale în cuplu, despre îndrăgostire și iubirea matură, despre redefinirea masculinității și feminității pentru nevoile prezente și viitoare ale cuplului și despre cum facem față unei despărțiri și cum să ne pregătim sănătos pentru o viitoare relație“. – Domnica Petrovai

Domnica Petrovai, autoarea bestsellerului „Iubește și fii iubită: (aproape) totul despre relația de cuplu“ (Humanitas, 2018), este psihoterapeut cognitiv‑comportamental și psiholog clinician cu practică privată, fondatoare a unei Școli pentru Cuplu și inițiatoarea cursului online adresat cuplurilor, „Pentru noi doi“. Are o experienţă de peste douăzeci de ani în psihoterapia și consilierea familiei și cuplului. Conduce compania privată Mind Education Health, având ca scop bunăstarea emoţională în familie, la școală și la locul de muncă. Promovează sănătatea mentală a copilului și adultului și e consultant pentru organizaţii guvernamentale și neguvernamentale în domeniul dezvoltării de servicii specifice de sănătate mentală.

we also recommend