fbpixel
Skip to main content

Seara Cuvintelor cu Mihnea de la Luna Amară

Seara Cuvintelor cu Mihnea de la Luna Amară

Timp de 1:30 h, vineri 30 Octombrie de la 19:00, te invităm în lumea versurilor. Adică îl aducem în fața ta pe Mihnea Blidariu, care să povestească despre procesul lui creativ și să analizeze versurile unei compoziții proprii alături de voi. 

 

Cine este invitat?

Mihnea Blidariu de la Luna Amară. Cel mai precis unii îl știți, iar pentru restul, aici sunt câteva date esențiale despre el:

"Mihnea Blidariu este membru fondator al formației LUNA AMARĂ, cu care concertează de 20 de ani. Este absolvent al liceului de muzica "G. Apostu" Bacău și al Facultății de Litere a Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj-Napoca. În afară de textele scrise pentru Luna Amară, Mihnea a publicat două volume de poezie ("No Futere" și "mânia.Ro") și un roman ("Playlist pentru sfârșitul lumii"). Despre poezia sa afirmă că este un melanj între rock, hip-hop și existențialism și spune despre sine că se consideră mai degrabă un muzician în lumea poeziei decât un poet în lumea muzicii."

 

Cui se adresează acest seminar?

Cel mai probabil mulți dintre noi ne-am întrebat ascultând diverse melodii cum s-a ajuns la versurile pe care le auzim și de ce sunt acestea și nu altele. Sau poate ne-am gândit chiar noi ”Cum ar fi să scriu versuri pe care să le audă o lume-ntreagă?”. Așadar, am creat acest seminar pentru a-i ajuta pe cei interesați de lumea versurilor să își dezvolte capacitățile de compoziție și analiză lirică. 

 

Cum se desfășoară?

Începem cu descrierea invitatului - atât prin cuvintele noastre, cât și prin ale lui - după care urmează un mic interviu, prin care să-l cunoașteți mai bine pe invitat.

Apoi acesta va analiza versurile unei melodii alese de el și va discuta cu cei prezenți despre ele și sugestii pentru cei prezenți.

Ultima parte va fi dedicată unui Q&A cu întrebări nu doar despre versuri, ci poate și despre viața de artist, turnee sau alte curiozități. 

Interacțiunea este cheia acestui seminar, așa că ne dorim ca voi, cei prezenți în orice fel ar fi, să puneți întrebări invitatului nostru oricând aveți vreo curiozitate: fie că este la partea de introducere, la cea de analiză sau la Q&A. 

 

Unde are loc și cât costă?

Pentru că ne dorim să oferim o experiență cât mai autentică, am pregătit la noi în sală 15 locuri pentru cei care vor să fie prezenți fizic alături de noi. Și încă 5 pe waiting list. Rezervarea locurilor se face aici: http://bit.ly/SearaCuvintelorMihnea.

Participarea este gratuită, însă poți susține artistul cumpărând un bilet de aici.

Adresa Music Hub este Calea Baciului, nr.99. 

Iar pentru că nu dorim ca distanța să fie o problemă, vom oferi acest seminar și prin live streaming. Prețul pentru sesiunea de live streaming este de la 10 la 100 de lei, iar biletele sunt neobligatorii. Totuși, noi vă recomandăm să încurajați artiștii plătind o sumă modică înainte, în timpul sau după ce ați dat play aici: https://www.music-hub.ro/live.

Locurile în sală sunt limitate din cauza restricțiilor impuse de lege. De asemenea, vă rugăm să respectați regulile impuse: dezinfectarea la intrarea în incintă și ori de câte ori este nevoie; purtarea măștii în spațiile închise; distanțarea fizică pe tot parcursul seminarului.