Película Fiesta

Película Fiesta PELÍCULA - EDIȚIA A 6-A

Película Fiesta

PELÍCULA - EDIȚIA A 6-A

PELICULA 6 - IBERO AMERICAN FILM EXPERIENCE vă invită la Película Fiesta pe 11 și 12 septembrie, la Verde Stop Arena

Película, singurul festival de film și cultură ibero-americană din România, aduce în premieră la cea de-a șasea ediție Película Fiesta, un eveniment-experiență cu filme, concerte, demonstrații de dans, ateliere pentru copii și povești de călătorie. Evenimentul va avea loc pe 11 și 12 septembrie, între orele 17:00 – 22:30, la Verde Stop Arena (Șos. Barbu Văcărescu nr. 162 – 164) din București iar biletele sunt disponibile pe Eventbook.

Destinația de vacanțe a lunii septembrie, Película Fiesta propune o călătorie în Cuba, Mexic, Brazilia, Argentina Spania și Peru. Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit. Biletele nu includ consumatia, ci doar accesul la atelierele pentru copii, la demonstratiile de muzica si dans și la proiecțiile fimului. Accesul în spațiu este permis pâna la ora de începere a filmului.

Locurile sunt limitate.

 

PROGRAM

Sâmbătă, 11 septembrie

17.00 – 19.00 Ritmuri de bossanova, salsa și rumba (DJ) – 120’

17.00 – 20.30 Ateliere de împletit și decorat coronițe din flori, de codițe colorate și de facepainting inspirat din sărbătoarea mexicană Dia de Los Muertos 

18.30 Povești din America Latină cu Marius Chivu (Zona Humanitas) – 60’

19.00 Demonstrații de dans: Tango Argentinian (Zona Scena) – 15’

19.15 Ioana Ernea și Alexandru Nucă (Muzică Argentiniană) – 45’

20.00 -20.20 și Almar (Muzică Argentiniană) – 20’

20.30 proiecție COCO (Animație, Mexic) cu subtitrare în limba română – 109’

 

COCO (r. Adrian Molina, Lee Unkrich, 2017), câștigător al două premii Oscar, pentru Cel mai bun film de animație și pentru Cea mai bună melodie originală, printre alte peste 100 de premii la festivaluri internaționale de film (BAFTA, Globurile de Aur, Grammy, Teen Choice Awards), pe 11 septembrie și, pe 12 septembrie, documentarul nominalizat la Oscar, printre cele 21 de premii câștigate la festivaluri internaționale de prestigiu (BAFTA, European Film Awards)

Duminică, 12 septembrie

17.00 – 19.00 Ritmuri de bossanova, salsa și rumba(DJ)

17.00 – 20.30 Ateliere de împletit și decorat coronițe din flori, de codițe colorate și de facepainting inspirat din sărbătoarea mexicană Dia de Los Muertos 

18.30 Povești din America Latină cu Diana Pavlenco (Zona Humanitas) – 60’

18.45  Demonstrații de dans: Tango Argentinian (Zona Scena) – 15’

19.00 Gabriela Costa & Alex Man (Muzică Braziliană) – 30’

19.30 Yury Meza (Muzică Peruviană) – 30’

20.00 Demonstrație de dans Cuban Flavour Dance School – 20’

20.30 proiecție BUENA VISTA SOCIAL CLUB (Documentar, Cuba) – cu subtitrare în limba română – 105’

 

Zilnic, între 17.00 - 22.30,

Foodtruck si bauturi specifice

Pop-up show  - cu designeri de haine colorate, numai bune pentru călătoriile cu gândul pe meleaguri îndepărtate și accesorii și bijuterii inspirate de motivele sud-americane.

Expoziție de Afişe stradale din Madrid şi Barcelona, prin amabilitatea Ambasadei Spaniei

 

REGULAMENT DE ACCES

Accesul în spațiul de eveniment se face cu respectarea măsurilor în vigoare, de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 și este condiționat de efectuarea triajului observațional, de furnizarea datelor personale în cazul unei eventuale anchete epidemiologice dar și de prezentarea unuia dintre următoarele documente: dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, care să releve faptul că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada că persoanele care doresc să participe la eveniment se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. La intrare nu vor fi disponibile teste rapide. Pe durata participării la eveniment, purtarea măștii este obligatorie, exceptând momentele în care se consumă băuturi sau produse alimentare. 

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB

REGULAMENTUL COMPLET POATE FI CONSULTAT AICI.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe