fbpixel
Skip to main content

Pe Bune Live – Anxietăți creative

Pe Bune Live – Anxietăți creative

Pe Bune Live – Anxietăți creative

„A trecut prea mult timp ca să mai faci ceea ce iubeai.”

„Eșecul acesta e dovada că nu poți face ce ți-ai propus.”

„Toată lumea e creativă, poate că nu ești atât de bun pe cât credeai.”

Sunt vocile care îți pun curajul creativ la încercare și care te fac să te oprești. Sunt speed bumperele de pe drumul către destinația ta, fie că ești jurnalist, scriitor, muzician, publicitar, ilustrator sau designer. 

Pe 12 noiembrie te invităm să dai vocile de mai sus pe mute. Repetăm ce am făcut la începutul anului și transformăm Pe Bune într-un spectacol live cu tema „anxietăți creative”, ca tu să scapi pe bune de ele. E un meci de box cu demonii și îndoielile și orice ți-ar putea pune bețe în roate când vrei să-l transformi pe „poate” în „vreau”. 

Dansatoarea Judith State, actrița Ilinca Manolache, regizorul Bobi Pricop, jurnalista Ioana Burtea, scriitorul Bogdan Răileanu și muzicianul Doru Trăscău vin însoțiți de propriile anxietăți și urcă pe scenă, ca să îți vorbească despre ele până când se vor dizolva în întunericul Sălii Pictura de la Teatrul Național București. Cu sinceritate, cu emoție și cu instrumentele prin care le dezmembrează astfel încât să folosească doar anumite părți din ele în procesul creativ.

Spectacolul va fi înregistrat audio și va încheia sezonul doi din podcastul Pe Bune.

 

UNDE: Sala Pictura, Teatrul Național București
CÂND: Luni, 12 noiembrie. Spectacolul este programat să înceapă la ora 19:30. Accesul se face de la 19:00.


Eveniment organizat de DoR (Decât o Revistă).
Prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs.

//

Pe Bune este un podcast sincer cu oameni creativi despre cum au ajuns cine sunt și întrebările pe care și le pun. Printre invitații din primele două sezoane s-au numărat scriitorul Alex Tocilescu, antreprenoarea Ana Morodan, jurnalista Elena Stancu, ilustratoarea Ioana Șopov și mulți alții. Dacă nu ai ascultat până acum vreun episod, apasă play: 

 

*pe iTunes: http://bit.ly/Pe-Bune-iTunes;

*pe Soundcloud: https://soundcloud.com/pe-bune-podcast;
*pe Stitcher: http://bit.ly/Pe-Bune-Stitcher și în orice aplicație de podcast.


Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe