fbpixel
Skip to main content

Conferința ”Omul din spatele unui profesor”

Conferința ”Omul din spatele unui profesor”

Conferința ”Omul din spatele unui profesor”

Dragi profesori, ne întâlnim la o nouă ediție a conferinței ”Omul din spatele unui profesor”. Sâmbătă, pe 4 Martie la ora 11:00 ne vedem online la cea de-a XVI-a ediție, în care vom discuta despre săptămâna Școala Altfel și Săptămâna Verde.
Venim în întâmpinarea voastră cu resurse, idei de activități și proiecte pentru ca cele pe care le veți alege să fie potrivite pentru voi și nevoile elevilor voștri.

În cadrul acestei ediții vom avea invitați un profesor pentru învățământul preșcolar, un profesor pentru învățământul primar, un profesor de gimnaziu și un director, pentru a vă putea oferi inspirație din toate ciclurile de învățare.

Vă așteptăm alături de noi într-un cadru deschis, relaxat, cu discuții axate pe soluții și în care ne oferim sprijin și susținere unii altora.

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare.

Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor.

Prețul biletului este 39 RON, vă așteptăm cu drag alături noi! Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!

Speakerii evenimentului vor fi anuntati in curand.

Parteneri strategici: MERITO, Școala Aletheea, Aqua Carpatica, DPH, Kinderpedia Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă.

Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la contact@playouth.ro

 

Location
Date
Price
Order
Location
Online, pe zoom.us
Date
11:00 - Saturday, 04 March 2023
Order
39 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events