Omul din spatele unui profesor. Evaluarea rezultatelor școlare

Omul din spatele unui profesor. Evaluarea rezultatelor școlare

Omul din spatele unui profesor. Evaluarea rezultatelor școlare

Cea de-a X-a ediție a Conferinței Omul din spatele unui profesor ne aduce în prim plan momentul de bilanț și evaluare, la finalul unui întreg an școlar în plină pandemie. Ne dorim să adcem în discuție tema evaluării școlare, atât pentru elevi, cât și pentru profesori, pe plan profesional și pe plan personal, pentru că cele două universuri nu pot fi tratate separat. Nu putem vorbi doar despre rezultate academice ci și despre sănătate emoțională și sănătate fizică. Sperăm ca instrumentele și metodele prezentare să vă inspire și să rămâneți cu o temă de gândire pentru vacanța de vară. 

 

Vă invităm alături de noi să încheiem împreună acest an școlar din care am învățat multe lucruri. Să încheiem cu gânduri pozitive și cu speranța că lucrurile se vor așeza așa cum ne dorim. Vă invităm să discutăm despre toate acestea și despre cum putem trece la următorul nivel în ceea ce privește activitatea la clasă în anul școlar 2021-2022, pe 12 iunie, de la ora 11:00, online, pe ZOOM. 

Invitații la conferință sunt:
🎙️ Monica Mocanu , Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”, Buzău
🎙️ Teodor Nițu, Școala Internațională Seisen, Tokio
🎙️ Florentina Pavăl, Colegiul Național "Nicu Gane", Fălticeni
🎙️Coziana Zaharia este învățătoare la Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” din București și profesor MERITO 2019.
🎙️ Intervenție: Daniel Rogoz antreprenor în educație, CEO și Co-fondator Kinderpedia

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor. 

Prețul biletului este 39 RON, vă așteptăm cu drag alături noi! Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului! 

 

Parteneri strategici: MERITO, Școala Aletheea, Aqua Carpatica, DPH, Kinderpedia Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă 

Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la contact@playouth.ro

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe