fbpixel
Skip to main content

Normális vagy

Normális vagy Dr. Máté Gábor előadása Kolozsváron

Normális vagy

Dr. Máté Gábor előadása Kolozsváron

Nyitóelőadást tart Dr. Kádár Annamária

Dr. Máté Gábor, magyar származású, Kanadában élő orvos forradalmi könyvében feltárja, hogy miközben a nyugati világ büszkén tekint az egészségügyi szolgáltatásaira, egyre több a krónikus beteg, és romlik a népesség általános egészségi állapota. Az Egyesült Államok lakosságának majd hetven százaléka szed legalább egy, több mint a fele pedig két receptre kapható gyógyszert. Kanadában az emberek húsz százalékának magas a vérnyomása, Európában ez a szám már meghaladja a harminc százalékot. A kamaszok között szédítő tempóban terjednek a lelki betegségek. Beteg a társadalmunk vagy talán ez így normális?

Dr. Máté Gábor több mint negyven éve dolgozik orvosként, munkája során ébredt rá, hogy amit normálisnak gondolunk, az korántsem az. Figyelmen kívül hagyjuk a trauma és a stressz ártalmas hatásait, valamint a modern élettel járó összes olyan feszültséget, amely rátelepszik a testünkre és a lelkünkre, illetve az egészségünket károsítja. A rendelkezésünkre álló számtalan jól képzett szakember és különleges, modern eszköz sem segít rajtunk. A nyugati orvoslás nem a teljes embert nézi, nem törődik vele, hogy mit művel a stressz a szervezetünkkel, az immunrendszerünkkel és az érzelmi egyensúlyunkkal.

Dr. Máté Gábor megmutatja, mi tesz minket igazából beteggé, felfedi az egyén és a közösség hanyatló állapota közötti összefüggéseket, és együttérzéssel vezeti olvasóit az egészség és gyógyulás labirintusában.

A test lázadása világhírű szerzője eddigi legátfogóbb és legteljesebb könyvében a betegségek valódi okait kutatja, miközben éles kritikát fogalmaz meg a minket körülvevő mérgező világról, és utat mutat az egészség és a gyógyulás felé.

Kötetei a helyszínen is kaphatók lesznek. Az esemény magyar nyelven lesz, a végén dr. Máté Gábor nem fog dedikálni.

Jegyek kaphatóak az eventbook.ro felületén.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
16:00 - Thursday, 19 October 2023
Order
200 lei / 125 lei / 75 lei

Sold out

Location
Date
19:00 - Thursday, 19 October 2023
Order
200 lei / 125 lei / 75 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe