fbpixel
Skip to main content

Workshop: Movements and moments cu Andreea Novac

Workshop: Movements and moments cu Andreea Novac

Workshop: Movements and moments cu Andreea Novac

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2023 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Ioana Macarie, Simona Dabija si George Plesca.
ANDREEA NOVAC despre cursul "MOVEMENTS and MOMENTS"
**Nivel de dificultate incepator - intermediar - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan.
Probabil unul dintre lucrurile care mă atrage cel mai mult în relație cu mișcarea este conștiința faptului că ea se întâmplă în moment și apoi dispare definitiv. Tocmai de aceea valoarea dansului pentru fiecare dintre noi este de a ne face prezenți, de a ne ancora și de a ne actualiza.
Pentru că dansul este al tuturor, atelierul pe care îl propun acum se adresează persoanelor interesate în a găsi căi potrivite, noi și uneori surprinzătoare de a fi în mișcare, indiferent de pregătirea lor anterioară.
Vom căuta, înțelege și dezvolta propriul mod de a ne mișca. Ne vom concentra pe înțelegerea mecanismelor corporale, vom vorbi despre și vom aplica mișcării diverși parametri (timp, spațiu, ritm, dinamică, energie, etc), pe care îi vom experimenta cu/prin corp, ne vom provoca și antrena sensibilitatea, creativitatea și imaginația.
Andreea Novac - artist independent, coregraf şi performer. 
A studiat Psihologia la Universitatea Bucureşti şi apoi Coregrafia la Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „IL Caragiale” București. Este pasionată de creaţie coregrafică, educaţie artistică, discurs teoretic şi performativ. Trece prin numeroase stagii de formare profesională și artistică, participă la rezidențe naționale și internaționale, creează spectacole de dans și performance, coregrafie pentru teatru şi film, lucrează interdisciplinar, susţine ateliere de dans contemporan. A fost coordonator de comunicare și consilier artistic în cadrul Centrului Național al Dansului București, este membru fondator al Asociației Developing Art și colaborează cu artiști și structuri independente sau instituții pentru a susține și dezvolta proiecte în domeniul dansului contemporan și artelor performative.
Foto: Roland Vacsi
***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta cu reducerea "cursant #LINOTIPic - mai mult dans cu mai putine resurse!"
Cum? 
1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron
2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron
3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron
✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  
✖ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada. 

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Actul de a Ucide DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Actul de a Ucide
DVD - One World Romania
Zbor cu elicopterul, cadou de Valentine’s Day
10:00 - Wednesday, 14 February
Zbor cu elicopterul, cadou de Valentine’s Day
Oradea
Zbor cu un elicopter de inchiriat -idee de cadou de Dragobete
10:00 - Saturday, 24 February
Zbor cu un elicopter de inchiriat -idee de cadou de Dragobete
Constanta
Experiență cadou zbor de înaltă acrobație / Cluj
10:00 - Monday, 8 April
Experiență cadou zbor de înaltă acrobație / Cluj
Cluj-Napoca
Hai cu pluta!
28 octombrie: 12:00- 20:00; 29 octombrie: 12:00-19:00
Hai cu pluta!
AGORA - Centru de Evenimente