fbpixel
Skip to main content

Minunații lui Verdini prezintă spectacolul BALOANE DE SĂPUN

Minunații lui Verdini prezintă spectacolul BALOANE DE SĂPUN

Minunații lui Verdini sunt gata să te cunoască! Și pe tine! Și pe tine! Vă invităm să faceți cunoștință cu simpaticele personaje Titi Coloriti, Rita Colorita, Didina Colorina și DJ Minunat, care au pregătit alături de Magicianul Verdini un spectacol plin de magie și muzică originală: „Baloane de săpun”.

Show-ul „Baloane de săpun” este presărat cu momente de magie susținute de talentatul Magician Verdini și este construit pornind de la muzica originală compusă de artistul și producătorul Robert Toma. Fiecare piesă aduce copiii mai aproape de părinți, nepoții mai aproape de bunici, iar distracția este garantată pentru toată familia. Pe ordinea de zi avem: energie, culoare, ritm, distracție și o experiență pe care vei vrea să o repeți la nesfârșit! 

„Pe noi, baloanele de săpun ne duc cu gândul la copilărie, la puritate, la tot ce e mai frumos în lumea asta. În fiecare dintre noi există un copil și tot ce trebuie să faci pentru a-l scoate la suprafață este să te lași purtat de val, să te încarci cu energia celor din jur și să te bucuri de lucrurile mărunte. Sunt cele mai importante! Veți vedea că spectacolul nostru Baloane de săpun vă trimite direct înapoi în copilărie, iar cei mici se vor îndrăgosti iremediabil de Minunații lui Verdini, personajele principale ale show-ului!”, spune Magicianul Verdini.

*Spectacolul beneficiază de înregistrări audio-foto-video, iar prin participarea dumneavoastră la eveniment ne oferiți acordul pentru utilizarea acestor imagini în scop de marketing pe canalele online și offline „Minunații lui Verdini”.

we also recommend