fbpixel

MEZANIN MARKET

MEZANIN MARKET

MEZANIN MARKET

Deschiderea Sezonului de Evenimente în Cartierul Creativ: Mezanin Market lansează târgurile de primăvară pe 10&11 februarie la Palatul Universul

Mezanin Market revine în Cartierul Creativ, la Beans&Dots, pentru o nouă ediție dedicată zilelor de primăvară în weekendurile de 10&11, 24&25 februarie și 2&3 martie, între orele 10:00 și 19:00.

Creații și Oferte Locale

Peste 70 de artiști și antreprenori locali vă așteaptă cu o varietate de produse și idei creative. De la haine și mărțișoare la huse pentru cărți și produse de băcănie, ilustrații și decorațiuni speciale, evenimentul promite o experiență diversă și autentică pentru vizitatori.

Detalii Eveniment

Palatul Universul, situat pe strada Ion Brezoianu 23-25, lângă Cișmigiu, găzduiește acest eveniment deschis publicului între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă, atmosfera este prietenoasă, iar cafeneaua de specialitate Beans&Dots este locul perfect pentru a petrece timp cu prietenii înainte sau după cumpărături.

Continuarea Tradiției

După 6 ani de evenimente, Mezanin Market continuă să ofere o platformă pentru comunitate și antreprenorii locali. "Fiecare sfârșit de săptămână aduce cu el oportunități noi de a găsi cadouri unice și de a susține economia locală. Ne dorim ca această perioadă să vină cu descoperiri și optimism pentru un 2024 mai luminos." spune Silvia Floareș, fondatoarea Mezanin Market.

Despre Mezanin Market

#MezaninMarket este un proiect al Asociației Antrepriza Culturală, ce promovează și încurajează antreprenorii locali, artiștii independenți și spiritul antreprenorial prin programe și întâlniri culturale. Evenimentele continuă să ofere o oportunitate relaxată pentru oameni să cunoască antreprenorii din România și să descopere produsele lor, contribuind astfel la susținerea economiei locale.

Contact pentru presă: evenimente@mezaninspace.ro  Pentru actualizări permanente referitoare la program și detalii de organizare, vizitați pagina evenimentului: facebook.com/mezaninmarket & https://www.instagram.com/mezaninmarket/

*** Mezanin Spaces este un spațiu creat special pentru evenimente cu 130-200 de invitați. Mezanin găzduiește anual lansări de produs, conferințe, expoziții, workshopuri. În decembrie 2018 a fost lansată seria Mezanin Market.

*** Mezanin Market este un proiect al Asociației Antrepriza Culturală, ce are misiunea de a promova și încuraja antreprenorii locali, artiștii independenți și a spiritului antreprenorial prin programe și întâlniri culturale și sesiuni de educație vizuală, estetică, artistică. Printre proiectele asociației se numără și Weekend Sessions (cel mai cuminte festival), Roditor Food Market.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe