Marele Picnic ShortsUP, ediția 6

Marele Picnic ShortsUP, ediția 6

Marele Picnic ShortsUP, ediția 6

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia - 26-28 iulie 2019

soft adventure

Anul acesta, Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP și-a descoperit spiritul de aventură: ediția a 6-a este plină de idei, oameni și activități noi. Firesc, deci, se mută vara asta într-un loc care s-o încapă - Domeniul Mogoșoaia, pentru 3 zile intense și incitante: 26, 27 și 28 iulie.

Marele Picnic #6 este despre cultura picnicului, acest obicei social care ne strânge împreună în natură de 500 de ani, dar se extinde în spațiu și în timp, ca tu să te aventurezi în explorarea naturii exterioare și, de ce nu, interioare, cu prieteni, familie, copii și căței. Fără reguli stricte, fără pantofi, și mai ales, fără griji.

Ce se întâmplă anul acesta la ShortsUP? Film scurt, artă, muzică, natură, gastronomie, experiențe pentru familie, multă energie și sport - totul la altă scară, acum că scurtmetrajele au cucerit noi teritorii. Filmele, care aduc povești actuale din toate colțurile lumii, se reunesc de această dată pe cel mai mare ecran văzut la Marele Picnic. Trei seri de cinema sub cerul liber, trei colecții de scurtmetraje care inspiră (ca de obicei, vei putea vota filmul preferat) și pe care acum le vei putea vedea de pe pătură, din hamacul preferat sau chiar de pe malul apei. 

E timpul și locul perfect să te aventurezi în căutarea experiențelor, pentru că Marele Picnic ShortsUP iți creează cel mai bun context. Iată, într-o selecție aleatorie, câteva din ‘’aventurile’’ posibile: caiace, workshop de orientare în pădure, tur ghidat în Palatul Mogoșoaia și împrejurimile domeniului Mogoșoaia, slackline, audio-instalație imersivă în pădure, Hoola hoops, ateliere pentru familii, colț de citit, Giant Twister și multe altele. Ai natură cât cuprinde, iar la căderea serii aventura interioară pornește cu filme scurte și intense care îți răspund sau te întreabă cele mai indiscrete lucruri despre tine însuți.

Bilete:

PRESALE - 20 iunie - 26 iulie: 1 zi - 35 lei, abonament 2 zile - 65 lei, abonament 3 zile - 80 lei
ON THE SPOT: 1 zi - 40 lei, abonament 2 zile - 70 lei, abonament 3 zile - 100 lei

Accesul copiilor până la 12 ani este gratuit.

Biletele la MARELE PICNIC 6 sunt disponibile  Eventbook.ro și în librăriile Humanitas. În cazul în care vremea nu va permite desfășurarea evenimentului și proiecția filmelor în aer liber, Marele Picnic se va reprograma în luna august.

Marele Picnic 6 se întâmplă cu sprijinul Kaufland România, OTP Bank România, Groupama Asigurări și SILVA. Mai multe detalii în curând.

xxx

Marele Picnic este ediția de vară ShortsUP, unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte cinematografice independente din România. Evenimentul și-a făcut o tradiție din a strânge, vară de vară, iubitori ai cinema-ului și ai artelor conexe filmului.

 Un eveniment găzduit de Domeniul Mogoșoaia

Adresa: Strada Valea Parcului 1, Mogoșoaia

Orar:  Vineri 26 iulie – 18.00 – 00.30/Sâmbătă-Duminică 28 iulie: 12.00 - 00.30

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe