fbpixel
Skip to main content

Lansarea romanului „Vremuri interesante“ de Naoise Dolan

Lansarea romanului „Vremuri interesante“ de Naoise Dolan

Lansarea romanului „Vremuri interesante“ de Naoise Dolan

🔛𝐍𝐨𝐢 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑📚!
---
🔜📙𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟓 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎, Editura Humanitas Fiction vă așteaptă în Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la o dezbatere dedicată romanului 𝑽𝒓𝒆𝒎𝒖𝒓𝒊 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒆𝒔𝒂𝒏𝒕𝒆 de 𝐍𝐚𝐨𝐢𝐬𝐞 𝐃𝐨𝐥𝐚𝐧 (trad. Mihaela Buruiană), unul dintre cele mai interesante debuturi literare publicate în 2022 în colecția „Raftul Denisei“.
***
𝐎 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐢𝐝𝐚̆, 𝐢𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐢𝐮𝐛𝐢𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐬𝐞𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐗𝐗𝐈, 𝑽𝒓𝒆𝒎𝒖𝒓𝒊 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒆𝒔𝒂𝒏𝒕𝒆 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐬𝐮𝐛𝐭𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐝𝐫𝐚̆𝐳𝐧𝐞𝐚𝐥𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐉𝐚𝐧𝐞 𝐀𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐫 𝐧𝐚𝐯𝐢𝐠𝐚 𝐢̂𝐧 𝐥𝐮𝐦𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐬𝐦𝐨𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐚̆ 𝐚 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝒎𝒊𝒍𝒍𝒆𝒏𝒊𝒂𝒍𝒔.
🔸🔹🔸
Ava a împlinit 22 de ani, iar la absolvirea facultății, Irlanda nu are nimic să-i ofere. Așa că alege să predea engleza cât mai departe, la Hong Kong, o metropolă cosmopolită, plină de contraste și de expați europeni și americani. În exilul ei bizar, îl întâlnește pe Julian, un tânăr finanțist britanic posh, absolvent, cum altfel?, de Eton și Oxford. În costisitorul apartament minimalist și impersonal unde Ava se mută odată ce devin un cuplu, relația lor este la fel de bizară. Să fie din cauza orașului ciudat în care trăiesc, din cauza inadaptării Avei, sau poate din cauza vremurilor? Întâlnirea cu Edith Zhang Mei Ling, o tânără avocată din lumea bună a Hong Kong­ului, educată la Cambridge, care stăpânește la perfecție dreptul corporativ și arta postărilor pe Instagram, este punctul de plecare al unei explorări dureroase și hedoniste în același timp, plină de revelații – Ava se reconectează cu trecutul, își alege prezentul și îndrăznește să-și imagineze un viitor.
---
Participă: E.S. Dl. 𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐌𝐜𝐆𝐚𝐫𝐫𝐲, Ambasadorul Irlandei la București, scriitoarele 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐁𝐚̂𝐥𝐝𝐞𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐃𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐢̂𝐫𝐯𝐚𝐧 și 𝐀𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐮𝐫𝐜𝐚𝐫𝐮. Moderatorul întâlnirii va fi 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, directorul Editurii Humanitas Fiction.
🤝 Un eveniment în parteneriat cu 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐚 𝐈𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐢 𝐥𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢.
✅Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prin #eventbook, în limita locurilor disponibile.
---
„Gelozie și obsesie, iubire și capitalism târziu, sex și internet, toate sunt prinse în vârtejul unei povești pline de ironie și prospețime  despre clase sociale și privilegii.“ – 𝑇ℎ𝑒 𝑁𝑒𝑤 𝑌𝑜𝑟𝑘 𝑇𝑖𝑚𝑒𝑠 𝐵𝑜𝑜𝑘 𝑅𝑒𝑣𝑖𝑒𝑤
---
Evenimentul va fi difuzat și #𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe pagina de noastră de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 și pe 𝐘𝐨𝐮𝐭𝐮𝐛𝐞 –𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe