Lansarea romanului „Numărul 2“ de David Foenkinos – despre cum un eșec poate deveni o sursă de putere

Lansarea romanului „Numărul 2“ de David Foenkinos – despre cum un eșec poate deveni o sursă de putere

Lansarea romanului „Numărul 2“ de David Foenkinos – despre cum un eșec poate deveni o sursă de putere

🔜📙𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎, Editura Humanitas Fiction vă așteaptă la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului 𝑵𝒖𝒎𝒂̆𝒓𝒖𝒍 𝟐 de 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐅𝐨𝐞𝐧𝐤𝐢𝐧𝐨𝐬 recent apărut în colecția „Raftul Denisei în traducerea Iulianei Glăvan, o poveste despre destinul celui care a pierdut rolul lui Harry Potter în una dintre cele mai celebre ecranizări din toate timpurile – o parabolă despre virtuțile reconstruirii sinelui, despre cum un eșec poate deveni o sursă de putere.
🔹🔸🔹
𝐂𝐮 𝐮𝐦𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐬𝐚̆𝐮 𝐭𝐫𝐢𝐬𝐭, 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐅𝐨𝐞𝐧𝐤𝐢𝐧𝐨𝐬 𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐮𝐭̦𝐢𝐞 𝐝𝐞𝐟𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐚 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝐢̂𝐧 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟏𝟗𝟗𝟗 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞𝐚𝐮 𝐚𝐮𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐥𝐮𝐢 𝐇𝐚𝐫𝐫𝐲 𝐏𝐨𝐭𝐭𝐞𝐫, 𝐢𝐚𝐫 𝐜𝐞𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐚̆ 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐛𝐫𝐮 𝐢̂𝐧 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐚𝐠𝐚 𝐥𝐮𝐦𝐞. 𝐒𝐮𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐮𝐝𝐢𝐚𝐭̦𝐢. 𝐈̂𝐧 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚̆, 𝐚𝐮 𝐫𝐚̆𝐦𝐚𝐬 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐝𝐨𝐢. 𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧 𝐬𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞𝐬.
🔹🔸🔹
Martin Hill se naște în 1989 la Londra. Este fiul unei jurnaliste franceze, Jeanne, și al unui decorator de platou, John, un inventator ciudat. După despărțirea părinților își împarte viața între Londra și Paris. Întâmplător, în timp ce-și însoțește tatăl pe platoul de filmare, Martin este remarcat de producătorul care lucrează la primul film din seria 𝐻𝑎𝑟𝑟𝑦 𝑃𝑜𝑡𝑡𝑒𝑟. Este invitat să dea o audiție pentrul rol, trece de mai multe selecții, deja se vede interpretându-l pe vărjitorul care, de altfel, îi pare că-i seamănă, dar la final concurentul său se dovedește mai convingător. Toate speranțele pe care Martin le-a avut se prăbușesc și acum se simte mereu confruntat cu triumful omniprezent al rivalului său. Cum să se recupereze după acest eșec, în condițiile în care aventurile tânărului vrăjitor și adaptările lor cinematografice se succed cu atât de mult succes și îl asaltează din toate părțile? Cum să scape de senzația că viața i-a fost furată? Cum să trăiască după ce a fost atât de aproape de succes? O fantezie melancolică străbate acest roman, surprinzând cu precizie și ușurință dezorientarea unui tânăr care se confruntă în mod constant cu ceea ce ar fi putut trăi.
---
Participă: 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐚̂𝐫𝐯𝐮𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮, scriitoare, 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐞𝐥𝐚 𝐃𝐞𝐝𝐞𝐨𝐠𝐥𝐮, jurnalist cultural și 𝐒𝐢𝐥𝐯𝐢𝐚 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐭𝐫𝐮, scriitoare și jurnalistă.
✅Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prin #eventbook, în limita locurilor disponibile.
---
„Povestea impresionantă a băiatului care a ratat rolul lui Harry Potter și care va fi nevoit să transforme acest eșec în putere. Un roman despre virtuțile reconstruirii sinelui.“ – 𝐹𝑟𝑎𝑛𝑐𝑒 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑒
---
🎥📙𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐅𝐨𝐞𝐧𝐤𝐢𝐧𝐨𝐬 transmite un mesaj cititorilor români cu ocazia apariției romanului 𝑵𝒖𝒎𝒂̆𝒓𝒖𝒍 𝟐: https://www.facebook.com/humanitas.fiction/videos/7071098846260823
---
Evenimentul va fi difuzat și #𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe pagina de noastră de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 și pe 𝐘𝐨𝐮𝐭𝐮𝐛𝐞 –𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe