fbpixel
Skip to main content

Impro Battle - Improvisneyland vs. Snooze Boys

Impro Battle - Improvisneyland vs. Snooze Boys

Si iata-ne ajunsi si in luna martie 2019! Si in aceasta luna vom avea parte de 3 spectacole Impro Battle si un spectacol Maestro (un nou format pentru care am obtinut de curand licenta si care presupune competitia pe plan individual intre mai multi improvizatori, pentru ca unul din ei sa fie desemnat cel mai bun improvizator al serii si sa primeasca titlul de Maestro).

Publicul va alege la sfarsitul fiecarui Impro Battle, prin aplauze, 2 improvizatori din echipa castigatoare si 1 improvizator din echipa necastigatoare. La finele lunii, din cele 3 spectacole Impro Battle se vor aduna 9 improvizatori care se vor duela pentru titlul de Maestro.

La final de sezon, vom organiza din nou Cupa Impro Battle, cu cele mai bine clasate 8 trupe in functie de punctajul obtinut!

Miercuri, pe 20 martie, de la ora 20.00, pe scena B52 The Club, se vor duela Improvisneyland și Snooze Boys, care vin tocmai din Arad! Big up!

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizație diverse și vor fi jurizați de 3 experți - NARATIV, TEHNIC și DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe lângă toate nebuniile care se întâmplă pe scenă este faptul că expertul în DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Preț bilet spectacol: 25 lei

Pentru rezervare sună sau trimite SMS la 0721.193.369.

Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.

Mulțumim din suflet! Vă așteptăm cu drag, o să fie o nebunie frumoasă!

we also recommend

WineMark - Wine Marketing Conference
10.06.2019
WineMark - Wine Marketing Conference


TNB (Sala Atelier, Sala Mică, Sala Media)

Super Saturday Bologna
16.06.2019
Super Saturday

Bologna
Hotel Cosmopolitan Bologna