fbpixel
Skip to main content

Humans of Brașov: Cuvinte

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bastionul Tesatorilor, Brasov Saturday, 19 September 2020 / 18:00 30 lei (acces general)
Humans of Brașov: Cuvinte

Continuăm povestea Humans of Brașov cu un eveniment live în care aducem pentru prima oară poveștile brașovenilor (in)vizibili pe scena Centrului Cultural Reduta într-un format cu 10 momente intercalate de dans, muzică, film și storytelling.

Prin cuvintele ambasadorilor Humans of Brașov care susțin proiectul sau chiar prin propriile lor momente de pe scenă, publicul va afla povestea lui Ștefan Vereș, brașoveanul care desenează portrete în Piața Sfatului de 20 de ani și care povestește despre importanța de a-ți urma pasiunea în viață; povestea lui Ionuț Rucăreanu, brașoveanul aplecat de viață care vinde ziare în intersecția de la Patria de 15 ani și care a dat dovadă de voință, indiferent de vreme și de greutățile vieții; povestea lui Constanțin Bănuță, brașoveanul de 70 de ani care se plimbă aproape zilnic prin oraș în timp ce ascultă muzică pe bicicletă pentru a-i face pe oameni să zâmbească și încă alte 7 povești artistice prezentate prin dans, muzică și un scurtmetraj. Lisa Bella va susține un recital la un instrument inedit numit hang drum. Victor Panturu va dansa și apoi va povesti despre ce înseamnă să privească viața de la înălțime și Lorand Turkosi, printre puținii brașoveni care participă la concursuri de trial biking, va face o demonstrație pe scenă. În total, vor fi 10 momente intercalate cu povești prezentate prin muzică, dans, storytelling și un film scurt românesc care prezintă o poveste locală într-o lume globală: scurtmetrajul Opinci, premiat în mai multe competiții naționale și internaționale.

Nu avem nevoie de cuvinte pentru a simți fericirea. Dar avem nevoie de cuvinte pentru a descrie fericirea. Viața. Cuvintele ne aduc mai aproape unii de alții. Cuvintele produc emoție. Cuvintele închid și deschid suflete și minți. Cu toții suntem diferiți și cu toții folosim cuvinte pentru a deveni (și mai) diferiți. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt.

Tema evenimentului: Cuvinte

Organizator: Asociația Erasmus House

Parteneri: Centrul Cultural Reduta, Humans of Brașov, MESE Brașov, Utopic Brain, La pas prin Brașov, Tipografia, Visssual, Fundația Comunitară Brașov

Parteneri media: Zile și Nopți Brașov, Radio Brașov

Eveniment susținut de Magnolia Brașov

Bilet intrare 30 de lei

Bilete pot fi achiziționate offline la Centrul Cultural Reduta și Librăria Humanitas în Brașov

Scopul evenimentului Humans of Brașov este de a aduce umanitatea mai aproape de oameni, prin oameni. Brașovul are nevoie de oameni pe bune care au curajul să își spună poveștile pe bune. Brașovul reprezintă suma cuvintelor, emoțiilor și faptelor noastre. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt. Emoție cu emoție. Faptă cu faptă.

Te așteptăm!#HOB2020 #Humans #Brasov #2020

Asociația Erasmus House este o organizație non-profit din Brașov care promovează dialogul și diversitatea de opinii prin evenimente culturale și dezbateri locale.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Anatomia Unei Plecari

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

Survol cu elicopterul pentru un iubitor de senzatii extreme
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Survol cu elicopterul pentru un iubitor de senzatii extreme


Aeroportul Internațional Tuzla

Tur cu masina de epoca si o caricatura de cuplu funny
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Tur cu masina de epoca si o caricatura de cuplu funny


Bucuresti