FUN Bucharest Vol X

FUN Bucharest Vol X

FUN Bucharest Vol X

O viziune despre egalitate în fața eșecului și diversitate în îndreptarea comportamentului va fi împărtășită, cu entuziasm, de co-fondatoarea Code for Romania, un storyteller care a cucerit publicul TEDx si un creative director de succes, pe scena FUN Bucharest Vol X

Indiferent de funcțiile înalte ocupate în cariera profesională sau de performanța dovedită de-a lungul diverselor experiențe, în fața eșecului, toți suntem egali. Ce contează și te poate scoate din anonimat este versatilitatea cu care alegi să abordezi rezolvarea situațiilor de acest fel.

A trece peste un eșec poate fi considerată drept o activitate creativă. Cum? 

Acest lucru îl veți afla direct de la cei trei actori principali care nu s-au lăsat îngenuncheați de eșecul profesional, ci au ales să îl depășeașcă cu propriile inițiative. Trei noi perspective asupra nereușitelor profesionale vor fi ascultate, în premieră, la cea de a zecea ediție FUN Bucharest.

Accesul este permis doar pe baza adeverinței de vaccinare sau cu rezultatul negativ al unui test PCR realizat cu cel mult 72 de ore înainte de începerea evenimentului.

Ce este FUN?

FUN este o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber profesioniștilor. Evenimentele au loc în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume.

Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează astfel creativitatea.

Vibe-ul primelor ediții fizice aici: Vol IVol IIVol III Vol VI.

Invitații ediției: 

Olivia Vehera – Co-founder & Chief Operations Officer, Code for Romania 

Cu un background în comunicare și User Experience Design, Olivia își dedică timpul, din 2016, coordonării programelor Code for Romania, organizație civică de tehnologie care aduce la viață soluții digitale pentru problemele sociale, inspirată de mișcarea Code for America. Pasionată de tehnologie și de modul în care digitalul poate modela și îmbunătăți viața de zi cu zi a oamenilor, Olivia are ca obiectiv înțelegerea în profunzime a comportamentelor umane în interacțiunea cu mediul online. 

Alex Glod – Storyteller, Trainer și TEDx Speaker

De mai bine de 8 ani, Alex Glod lucrează cu lideri, marketeri și profesioniști din sectorul corporate și ONG pentru a-i ajuta să își spună poveștile cu impact, să se conecteze cu audiențele lor și să le ofere o experiență memorabilă. Este expert în Storytelling aplicat în Public Speaking, Marketing, Antreprenoriat și Leadership, în metode participative precum World Cafe, Open Space și Appreciative Inquiry.

A fost de trei ori TEDx speaker la TEDx University of Piraeus 2015, la TEDx Bacău 2015 și la TEDxCaleaDomnească 2018 și are peste 33.000 de studenți online pe Udemy.

Andrei Lasc – Creative Director, Cu Substrat Advertising Agency

Andrei creează lumi din cuvinte și pixeli. Poate îl știi de la Cu substrat, Poevie sau poate ai zâmbit la o campanie de-a lui creată pentru Bookster, Frufru sau Universum. În prezent, colaborează și cu Teach for Romania, JDE, Alten, Greenpeace, Silva, Uber și EY. În funcție de brief, livrează de la DTP la campanii complexe, jonglând cu texte scurte dar inteligente și cu desene grafice minimaliste. Lucrează atât cu ONG-uri, cât și cu clienți corporativi, iar unele dintre campaniile sale au fost bilingve (RO & ENG).

Alin Gherman - CEO, Nobel Technologies 
Cu o experiență de peste 20 de ani în business și peste 15 ani de management, Alin creează strategia companiei Nobel și trasează direcțiile de dezvoltare încă din anul 2015. Traseul profesional și experiența de structurare și creștere strategică în domeniul corporate i-au creat lui Alin o reputație de lider în industrie

Ioana Vieru  | Marketer
În prezent conduce activitățile de Brand & Marketing pentru Visa în România. Pasiunea pentru industria de Marcomm s-a consolidat încă din studenție în cadrul IAA Young Professionals, asociație în care a ajuns să dețină funcția de Board Member și Director de Marketing. Ambiția ei este să se dezvolte constant, să inspire și să fie inspirată de către oameni și idei, astfel încât să adauge valoare și autenticitate în tot ceea ce e implicată.

Eșecul este inevitabil pe orice plan, iar pe pielea ei Ioana a învățat să nu îl ia atât de în serios, ci să încerce să își învețe lecția, să experimenteze și să mearga mai departe.

Moderator – jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend