fbpixel
Skip to main content

FUN Bucharest // Vol. XIV

FUN Bucharest // Vol. XIV

FUN Bucharest // Vol. XIV

Ana Consulea, Chef Cofetar & fondator Zexe Braserie, Adrian Florea Senior Partner la Trend Consult, Ala Dumitrache, fondator Balls Bucharest și Cristina Mazilu, owner a Mazilique și Arzu, vin la cea de a XIV-a ediție a Fuckup Nights Bucharest, unde vor vorbi despre provocările lor în carieră, la CoOperativa Bar

Cea de a XIV-a ediție Fuckup Nights Bucharest te întâmpină cu patru noi personalități care te vor ajuta să înlături frica care vine odată cu eșecul profesional. Patru invitați își vor spune poveștile atât de diferite despre eșec, cum l-au depășit și ce au învățat din el, ajutându—te și pe tine să învingi această teamă. FUN ne arată, ca de fiecare dată, că nu suntem nici singuri, dar nici îngenunchiați, în fața eșecurilor din carieră.

Ce este FUN?

FUN este o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber profesioniștilor. Evenimentele au loc în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume.

Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează astfel creativitatea.

Vibe-ul primelor ediții fizice aici: Vol IVol IIVol III, Vol VI, și Vol X.

Invitații ediției:

Ana Consulea, Chef Cofetar & fondator Zexe Braserie, Zelato și Zelateria (coming soon)

Ana Consulea este Chef Cofetar și fondator a trei business-uri în domeniu: Zexe Braserie, o braserie-cofetărie născută din dorința de a reda savoarea cofetăriei românești, lansată în 2016, gelateria Zelato, un business lansat în vara anului 2020 în parcul Regele Mihai I din București și Zelateria, un business care va continua firesc povestea începută la Zexe Braserie și Zelato.

Ana a studiat cofetăria în Franța, la Școala de Cofetari din Montbeliard, unde a avut șansa să învețe de la nume mari din cofetăria artizanală mondială: Eric Vergne, Pierre Herme, supranumit „zeul macarons”, și Miackel Azouz. După absolvirea școlii de cofetărie, în 2012, Ana s-a întors în România, hotărâtă să schimbe gusturi și mentalități și să arate publicului din țara ei că avem o cofetărie robustă și plină de personalitate. În anul 2014, Ana Consulea a dat lecții de cofetărie finaliștilor de la emisiunea MasterChef, iar în 2017, a demarat cursul de cofetărie DallesGo, pe care îl predă și în prezent. În 2017, 2018 și 2019, a primit titlul „Cel mai bun Chef Cofetar din România”, la Gala Horeca Awards, iar în 2019, a primit titlul „Pastry Chef of the year”, din partea Gault & Millau. În 2021, a devenit primul Brand Ambassador Elle & Vire Professionnel din România, unul dintre cei mai importanți producători de produse lactate premium destinate profesioniștilor, de origine franceză, prezent în peste 120 de țări.

Ana crede că “frica de eșec, de pierdere, într-o lume în care trebuie să iei 10 pe linie, să intri cu medie mare la liceu, să iei bursă pe timpul facultății, să construiești un business perfect, întotdeauna pe profit și cu creștere anuală, nu naște monștri sacri. Din contră, conturează monstruleți deprimați, anxioși și competitiv-distructivi, convinși că niciodată nu este suficient și că întotdeauna este obligatoriu să vrem, putem, facem orice pentru a reuși. Într-o societate firească, axată pe bunăstarea financiară, emoțională și psihică  a cetățenilor săi, eșecul ar fi predat în școli, ca materie generatoare de succes. Nu avem cum să știm să câștigam, atunci când nu știm să pierdem.”

Adrian Florea, senior Partner la  Trend Consult

Adrian este un consultant cu experiență îndelungată în proiectele legate de cultură organizațională. Lucrează, în calitate de business advisor, cu echipe de board pentru creșterea eficacității actului de leadership. Ajută echipele de vânzari să-și definească și să implementeze cele mai productive procese. 

După 7 ani de sales management într-o companie multinațională, Adrian a înființat TREND CONSULT în anul 2000 și a condus compania până în anul 2014. Este business advisor pentru mai multe echipe de board și se implică în proiecte mari de consultanță. În paralel, susține mici start-up-uri pornite din pasiune.

Ala Dumitrache, antreprenor și fondator Balls Bucharest

Ala Dumitrache se auto-descrie ca fiind "poster girl for the slash generation": a avut multiple titluri și poziții în diverse job-uri și domenii până să ajungă unde e acum. A făcut aproape-de-toate în HORECA : de la organizări de evenimente, social media, învârtit burgeri la festivaluri, puțină bucătărie, multă salahoreală. Până la vârsta de 29 de ani, Ala vedea de neconceput să se ”lege de glie” – așa vedea ea antreprenoriatul, mai ales în domeniul HORECA. I-a venit întâmplător ideea de balls, căreia i-a dat răgaz să treacă, sperând că e doar un alt entuziasm care urma să o părăsească după două săptămâni.

Săptămânile s-au transformat în luni, iar ideea n-a plecat. A petrecut luni întregi căutând spațiul ideal, care urma să-i găzduiască primul business. Conceptul a fost gândit și regândit, în timp ce Ala devenea tot mai obsedată de proiect, lucru care i s-a părut destul de important încât să-și ducă ideea până la capăt.

În luna mai s-au împlinit 3 ani de la prima chiftea pe care Ala a vândut-o, iar entuziasmul crește cu fiecare zi de mici succese și eșecuri deopotrivă.

Cât despre eșec, Ala nu are vreo idee despre ce o să vorbească vis-a-vis de acesta, însă promite că o să aibă când o să fie momentul.

Cristina Mazilu, Owner @ Mazilique Studio și Arzu

Cristina Mazilu și-a început parcursul profesional ca jurnalist cultural, apoi curiozitatea în ceea ce privește mâncarea a dus-o în redacția unei reviste de food, pe care a condus-o timp de 5 ani. Mai departe, dorința de a experimenta a trimis-o în bucătărie. În 2016 a deschis Mazilique Studio: un test kitchen care, o vreme, i-a servit drept spațiu de joacă și loc de adunat oamenii în jurul mesei. O pandemie și niște nopți nedormite mai târziu, în decembrie 2021, a deschis Arzu, un bistro în care încearcă să-și aducă energiile creative într-un nou context.

Cristina știe și ”că eșecurile sunt o condiție esențială atât în inovație, cât și în creativitate - dar în viața mea profesională (că nu i-aș spune carieră unei serii de jocuri pe care le-am luat prea în serios) nu a existat niciodată o frică mai mare decât că o să ratez. Probabil că asta s-a dovedit a fi, în mod egal, și motivația mea cea mai mare.”

Moderator – jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy

Unde?

La CoOperativa Bar (Icoanei 86).

Când?

Joi, 23 iunie 2022, ora 19:00 (EET)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

we also recommend


Actul de a Ucide DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Actul de a Ucide
DVD - One World Romania
Waiting for August DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Waiting for August
DVD - One World Romania
Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu
20, 21, 22, 23 februarie 2023, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic
Workshop profesori: Creativitate pedagogica
17:00 - Tuesday, 7 February
Workshop profesori: Creativitate pedagogica
Online, pe zoom.us
Show cu Vraciu Stand-Up Comedy
20:00 - Friday, 24 February
Show cu Vraciu
3g HUB