Fuckup Nights Bucharest Vol. VI

Fuckup Nights Bucharest Vol. VI

Fuckup Nights Bucharest Vol. VI

4 antreprenori si un corporatist – Fintech OS, NETOPIA PAYMENTS, Clatette, Evoluez si Patria Bank – vorbesc despre propriile escalade profesionale la Fuckup Nights București,  ediția a VI-a

A ne construi o carieră este precum escaladarea unui munte: ne propunem să cucerim vârful. Începem cățărarea cu entuziasm și curiozitate. Cu toate acestea, traseul propus nu se aliniază cu experiența reală. Drumul devine anevoios, ne împotmolim atunci când nu găsim indicatoarele și, de multe ori, nu putem vedea pădurea din cauza copacilor. Tocmai în aceste situații critice, teama de a nu rămâne blocați sau, dimpotrivă, provocarea de a găsi calea spre mai sus sunt cele care ne fac să mergem mai departe. 

 

Despre ascensiuni de carieră care au fost “plătite” cu alunecări vor povesti patru antreprenori invitați la  cea de a VI-a ediție a Fuckup Nights București care va avea loc pe pe 24 septembrie, începând cu ora 19, la Grădina Urbană. Evenimentul respectă normele de distanțare socială. 

 

FUCKUP NIGHTS?

Fuckup Nights, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale. 

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat și au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, Fuckup Nights s-a extins în peste 300 de orașe și 90 de țări de pe întreg globul.

 

SPEAKERI

Georgiana Gheorghe – Strategic Communication Consultant & Creative Dreamer @ Clatette

Sergiu Neguț - Investor, Business Consultant, Co-Founder Fintech OS

Antonio Eram - CEO & Founder NETOPIA Payments

Anca Maftei - Psihoterapeut & Founder @ Evoluez

Codruț Nicolau - Deputy CEO Patria Bank & Board Member Patria Credit 

Iulia Nagy – Moderator 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe