Lansare de carte: „Focul” de Daniela Krien

Lansare de carte: „Focul” de Daniela Krien

Lansare de carte: „Focul” de Daniela Krien

🔜📙𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟏𝟎 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎, Editura Humanitas Fiction vă așteaptă la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului 𝑭𝒐𝒄𝒖𝒍 de 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐊𝐫𝐢𝐞𝐧 recent apărut în colecția „Raftul Denisei în traducerea Ramonei Trufin.
🔹🔸🔹
𝑭𝒐𝒄𝒖𝒍 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞, 𝐚𝐭𝐮𝐧𝐜𝐢 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐚̆𝐫𝐮𝐭.
🔹🔸🔹
Căsnicia lui Rahel și a lui Peter a fost tensionată încă de când un student l-a pus pe Peter în centrul unei polemici pe rețelele de socializare, acuzându-l că nu ar fi respectat identitatea de gen. La rândul ei, Rahel se confruntă cu întrebări care țin de propria identitate. Misterul care plutește asupra tatălui ei – Cine este? Unde este? De ce mama ei nu i-a vorbit niciodată despre el? – și problemele pe care le descoperă în practica terapeutică devin o sursă de auto­analiză. Însă ritmul alert al vieții citadine, îndemnând la amânarea esențialului, este întrerupt de o vacanță, o izolare care îi va face pe cei doi să pornească într-o călătorie deopotrivă a regăsirii de sine și a redescoperirii celuilalt. 
---
Participă: 𝐃𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐁𝐨𝐥𝐭𝐚𝐬̦𝐮, scriitoare, 𝐄𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐛𝐚𝐜, blogger literar, și 𝐍𝐨𝐧𝐚 𝐑𝐚𝐩𝐨𝐭𝐚𝐧, editor-coordonator al Bookhub.ro. Moderatorul întâlnirii va fi 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, Director al Editurii Humanitas Fiction.

--
✅Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prin #eventbook, în limita locurilor disponibile.

--

„𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐊𝐫𝐢𝐞𝐧 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐮, 𝐚𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐨𝐫𝐢 𝐞𝐦𝐨­𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭, 𝐚𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐫𝐢𝐳𝐚̆, 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐨𝐫𝐚̂𝐧𝐝 𝐚𝐥𝐜𝐡𝐢𝐦𝐢𝐚 𝐦𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐭𝐫𝐮𝐩 𝐬̦𝐢 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐚 𝐮𝐧 𝐜𝐮𝐩𝐥𝐮, 𝐥𝐚 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐠𝐫𝐞𝐮.“ —  𝑻𝒉𝒆 𝑻𝒊𝒎𝒆𝒔 𝑳𝒊𝒕𝒆𝒓𝒂𝒓𝒚 𝑺𝒖𝒑𝒑𝒍𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕

--
🔛Evenimentul va fi difuzat și #𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe pagina de noastră de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 și pe 𝐘𝐨𝐮𝐭𝐮𝐛𝐞 –𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬.

---
🛒Cartea este disponibilă pe #LibHumanitas:https://www.libhumanitas.ro/focul-daniela-krien-fi000801-1.html.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe