Fighting Monkey Open Workshop

Fighting Monkey Open Workshop Natalia Pieczuro

Fighting Monkey Open Workshop

Natalia Pieczuro

Atelierul este dedicat profesioniștilor

Biografie Profesor:

Natalia Pieczuro este interpret, dansator, profesor, cunoscut și sub numele de „ciocanul polonez”. A absolvit SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) cu dublă specializare în coregrafie și interpretare. Din 2006, ea urmează calea Fighting Monkey, aceasta oferind un punct stabil pentru educația și vieția ei.

Ca pedagog, ea este motivată de o dorință de mișcare ca o consecință a faptului că este în viață și de o voință nesfârșită și necesară de a împărtăși. Informația ei ajunge la oameni din diverse domenii – dansatori, actori, circuri și sportivi – toți cei care doresc să „încerce”.

Natalia este în prezent ocupată cu FM, TCM, Liniștea și Maternitatea, și colaborarea cu Voetvolk- Lisbeth Gruwez.

Pe Natalia nu ar deranja-o dacă ar fi o pasăre sau un ocean – dar este cea mai fericită atunci când poate fi ea însăși. Dacă i s-ar cere să spună un citat, ar spune:

“Tot ce vă cer este să pășiți cu mine în nemărginire, unde domnește constanța, liniștea și pacea, golul infinit.”

Descrierea atelierului:

“Un atelier deschis servește ca o platformă de bază pentru practica “Fighting Monkey”: Este o introducere generală a calităților și ideilor care au fost dezvoltate în ultimii 15 de ani de cercetare “Fighting Monkey”. Nu există restricții sau condiții prealabile, în ceea ce privește experiența anterioară. Grupurile sunt formate, de obicei, din oameni din diferite domenii și niveluri de competențe, dar oricine își poate găsi cu ușurință spațiul de explorare - oricine este interesat de evoluția umană.

Veți experimenta în principal "situații de mișcare" - metode de formare neregulate pentru a provoca și a crește capacitatea de adaptare ale trăsăturilor comportamentale și a planificării strategice. Vom lucra cu structuri complexe, de cele mai multe ori improvizate, pentru a vă îmbunătăți calitățile de mișcare și pentru a vă crește variabilitatea creativă. Vă vom ajuta să înțelegeți principiile care stau la baza mișcării umane și modul în care stresul și presiunea afectează percepția, comportamentul și acțiunile noastre și modul în care vă adaptați creativ la situații complexe.

Ne vom concentra pe consolidarea și elaborarea abilităților de parteneriat - cu alte cuvinte ale abilităților de comunicare. Lucrul cu partenerul ne va aduce iregularitatea vie și atât de prețioasă în formare; ne va influența comportamentul, diversitatea calităților, ritmul mișcării noastre.

Prin parteneriat – „situații de mișcare”, coordonare, lucrul cu instrumente, prevenirea vătămărilor și condiționarea corpului și „ființă”, vom lucra la consolidarea concentrării, a conștientizării și a întregului sistem.

Vom sparge tiparele, vom învăța noi modele și vom încerca să ne găsim aripile.

Ne vom întreba cum poate învăța cineva atât cât poate și cât dorește?

Cum poate cineva să fie deschis la „nou” și totuși să fie bine înrădăcinat?

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe