fbpixel
Skip to main content

Gala Premiilor Superscrieri #9 + afterparty

Festivalul Superscrieri #9

Gala Premiilor Superscrieri #9 + afterparty Festivalul Superscrieri #9

„Citim social. Citim singuri, dar întotdeauna împreună cu alții. Citim ca să fim vii.” – Barbu Mateescu, sociolog

Gala Premiilor Superscrieri, moderată de Amalia Enache și Tudor Mușat, aduce, pentru al nouălea an, pe scena Studio a Teatrului Național din București, câștigătorii competiției din 2019 - acei autori care ne-au ajutat să vedem sensul lucrurilor dincolo de neliniști, care au lăsat în noi #semnedecititor. Încheiem cele două zile ale Festivalului Superscrieri cu un after party la Apollo111 la care sunt invitați atât autorii, cât și cititorii de Superscrieri.

Dar înainte de Gală, te vrem și în juriu! Avem o listă cu 38 dintre cele mai bune materiale jurnalistice (scrise, video și foto) ale ultimului an ajunse în finală – îl poți vota pe cel care ți-a lăsat cele mai puternice #semnedecititor pentru premiul special al publicului – Superscrierea Cititorilor – până pe 15 martie. Vom anunța câștigătorul premiului chiar pe scena galei.

Citește materialele: ffff.ro/premiile-superscrieri/nominalizati-2019-voteaza/
Votează-ți preferatul: forms.gle/rd7WcUKFbEscCBXz5
&Ne vedem la Gală!

***

Superscrierieste un proiect al Fundației Friends For Friends (www.ffff.ro): de 9 ani ne direcționăm toate eforturile și energia să susținem creativitatea practică, dezvoltând proiecte și instrumente care să îi ajute pe oameni să își descopere potențialul creativ. FFFF este o inițiativă a agenției de publicitate Friends\TBWA. Printre celelalte proiecte FFFF se numără: Atelierele de Corporate Writing & Storytelling,Policlinica de Marketing și Comunicare pentru ONG-uri și In a Relationship, un proiect de prevenție a violenței în cuplurile de adolescenți.

we also recommend