fbpixel

FESTIVALUL CĂSUȚA PITICILOR (ediția a 11-a)

FESTIVALUL CĂSUȚA PITICILOR (ediția a 11-a)

FESTIVALUL CĂSUȚA PITICILOR (ediția a 11-a)

În 27-29 mai este sărbătoare pentru piticii mici și mari, de la 6 luni la 14 ani! Se anunță un nou weekend de poveste la Institutul Francez din România-Timișoara, plin de aventuri fermecătoare ce merită să fie descoperite în familie : Festivalul CĂSUȚA PITICILOR!  Vor fi 2 zile si 3 seri magice cu spectacole de circ, de mimă și acrobație,  de operă pentru copii, de teatru de păpuși și teatru muzical, ateliere de lectură, zumba, dans, yoga, pétanque, desen, pictură, robotică, olărit și multe alte jocuri și activități fascinante, toate presărate cu veselie și voie bună! Activitățile vor avea loc sâmbătă, 28 mai între  orele 10-13 / 15-20 și duminică, 29 mai, între orele 10-13 / 15-19. Deschiderea festivalului va avea loc vineri, 27 mai la ora 18. Programul complet va fi publicat pe www.institutfrancais.ro/timisoara  și pe pagina de Facebook a Institutului Francez din Timișoara.

  Festivalul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.

Așa a fost la ediția din 2021 : https://www.youtube.com/watch?v=Tns1puSpcUM

INFORMAȚII DESPRE ACCES

Accesul la festival se face pe bază de bilet. Acesta poate fi cumpărat de pe Eventbook sau de la Institutul Francez (bd. CD Loga, nr 46, Timișoara). Abonații Cardului CulturaPlus (pe numele copilului) beneficiază de 50% reducere. Cardul Cultura Plus oferă abonament pentru 1 an la biblioteca multimedia a Institutului francez din Timișoara și reduceri și facilități la peste 40 de instituții culturale, educative și sportive din Timișoara, timp de un an de zile. Mai multe detalii : https://institutfrancais.ro/timisoara/cardul-cultura-plus/

Dacă nu aveți încă Cardul Cultura Plus, îl puteți achiziționa de le Institutul Francez sau de  pe Eventbook:  https://eventbook.ro/other/culturaplus

Tarife bilete festival 2 zile (Early Bird 29.04 – 19.05)

Bilet standard :  100 lei

Bilet cu tarif redus  (50%) pentru abonații CulturaPLUS : 50 lei. Pentru a beneficia de tariful redus, vă rugăm să introduceți codul cardului în câmpul Discount Code din pagina de Checkout, în momentul achiziționării biletului.

Din data de 20 mai, biletele de intrare la festival (2 zile) vor fi de 120 lei si respectiv 60 lei.

Insoțitorii (un insoțitor gratuit/copil) și copiii sub 1 an beneficiază de intrare gratuită.

REGULAMENT FESTIVALUL CĂSUŢA PITICILOR

  • Copiii sunt sub responsabilitatea părinţilor/însoţitorilor pe întreaga durată a evenimentului.
  • Accesul la ateliere se face în ordinea sosirii și în limita locurilor disponibile.
  • Un însoțitor adult / copil are acces gratuit la festival, iar în cazul în care exista 2 sau mai multi insoțitori, aceștia plătesc bilet.
  • Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului.
  • Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul anulării festivalului de către organizator.
  • Regulamentul complet este disponibil pe site-ul Institutului Francez din Romania-Timisoara și va fi afișat la intrarea în Festival. Organizatorul își rezervă dreptul să modifice Regulamentul fără înștiințarea prealabilă a participanților, demers care nu scutește însă participanții de cunoașterea și respectarea acestuia, sens în care participanții sunt încurajați să verifice periodic modificarea Regulamentului pe site-ul Institutului Francez . Prin intrarea la festivalul Căsuța Piticilor, participanții declară că au luat la cunoștință de Regulament și că se obligă să îl respecte în integralitate.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe