Festivalul Blogurilor si Vinului

Festivalul Blogurilor si Vinului

Festivalul Blogurilor si Vinului

 

În jur de 30 de bloggeri de diverse specialități: gastronomie, vin, fotografie, călătorie, modă și frumusețe, pe scurt lifestyle, se reunesc la Hanul Gabroveni din Centrul Vechi, sâmbătă, 27 mai, pentru o întâlnire în premieră cu publicul fiecăruia și cu cele nu mai puțin de 1.200 de vinuri participante la concursul internațional de vinuri, IWCB ROMANIA (International Wine Contest Bucharest). O expoziție de vinuri de la o serie de crame românești și produse food și non food va completa panoul evenimentului.
__________________________________________________
Oranizat de Vinul.ro, Social City I Food and Wine si Rezervanloc.Ro, cu sprijinul IWCB ROMANIA și Concret PR România, evenimentul va fi o ocazie excelentă ...atât profesională, cât și amicală, de întâlnire și socializare între bloggeri - care își vor prezenta activitatea și vor vorbi despre pasiunile lor -, expozanți și vizitatori, prieteni și apropiați ai acestora, dar și cititori care își doresc să îi cunoască.
Totodată, bloggerii culinari au ocazia să îşi arate talentul gastronomic, provocaţi să aducă și câte un preparat care să îi reprezinte.
Nu vor lipsi surprizele și tombolele cu premii în vin, cărţi și diferite articole din domeniile amintite.
_____________________________________________________
CE SE VA ÎNTÂMPLA LA FESTIVALUL BLOGURILOR SI VINULUI?
„Ne vom cunoaște cu toții mai bine, vom împărtăși impresii din blogosferă, vom afla pasiunile, preferințele culinare și enologice ale fiecăruia, ne vom bucura de o zi plină de interacțiune și bună-dispoziție,la unul sau mai multe pahare de vin”, spun organizatorii.
Startul îl vom da la ora 15.00 și vom continua până la ora 20.00, timp în care mizăm pe un număr de vizitatori de aproximativ 400-500 de persoane.
_________________________________________________________
Lista actualizată a bloggerilor expozanți, cu prezentarea fiecăruia, va fi prezentată pe pagina de facebook Vinul.ro.
Parteneri media: Cosmin Tudoran, PASTRY CHEF, OBSERVATOR GASTRONOMIC, gastroart.ro, Horeca Insight Magazine, Horeca Romania, Fotohoreca, Hobbybucatar, culinar.ro, reteteculinare.ro, Bucataras.ro, Gustos.ro, PrintreOale.ro, Lecturi si Arome Light Good Food, divainbucatarie.ro, Suzana Mira Magic Maker, Gabriela Simion, Bistro Margot, Daniela Niculi - Food for your soul, Prajiturici si alte dulciuri, La PrajiturEla, Fantezie in Bucatarie, Taste of SIN, COOLturaMall, Lola's Box, Getmylook.ro, TheTrends.ro, The Socialite, Pistoane baricate, Berbecutio, Vin2.
Mulţumiri speciale: Cătălin Păduraru - IWCB ROMANIA - International Wine Contest Bucharest, PIVOT NOIR - Ghidul tău de vinuri. Magazinul pasionaților de vin., @WM Wine Master Solution, Books Express.
Festivalul Blogurilor și Vinurilor face parte din seria evenimentelor gastronomice, enologice şi culturale, iniţiată de publicaţia Vinul.ro, în lunile mai - iunie 2017, alături de primul Congres Național de Gastronomie și Vin, cel mai de anvergură eveniment al anului pe tema gastronomiei românești și campania Luna Gastronomiei în Restaurante.
Informații suplimentare pentru parteneri / expozanti:
Adriana Popescu: 0731.631.837,
Raluca Dumitrana: 0722.782.651

 

https://www.facebook.com/events/828494550631722/

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend