Festival "Verde de Bologa" 2023

Festival "Verde de Bologa" 2023

Festival "Verde de Bologa" 2023

VERDE DE BOLOGA 2023 - Un festival cât o vacanță!

... pentru că între 18 și 20 august aglomerăm zeci de ateliere și activități pentru copii și oameni mari  într-o singură locațiie: BOLOGA!

Așadar, la ediția a 3-a a festivalului  ”Verde de Bologa”, copiii vor putea să participe la orice -  de la ateliere de pictură și actorie, la cursuri de salvamont și inițiere în mânuirea sabiei, de la teatru de păpuși și vânătoare de comori la demonstrații de olărit, cioplit în piatră și forjă sau pur și simplu jocuri în aer liber – în timp ce adulții pot frecventa un spectacol de teatru, o expoziție sau un concert. Sau pe toate trei...  

Sau: pot vizita împreună Moara de apă, Cetatea sau Castrul roman Resculum – vom avea și o tabără cu activități tematice / reconstituiri istorice asigurate de Castrum Novis – un arbore sequoia uriaș dîn apropiere sau foodcourt-ul  nostru  cu de (aproape) toate.

Bonus:   gazde faine, decor natural de zile mari și posibilitate de camping sau campare la tot pasul.

PREȚ ABONAMENT : 1 adult / 3 zile -  45 RON.  Accesul  și participarea copiiilor cu vârsta de până în 14 ani la toate activitățile din festival sunt gratuite.

Ne puteți cunoaște și de pe pagina noastră de Fb, #verdedebologa.

VĂ AȘTEPTĂM CU VOIE BUNĂ!

”Verde de Bologa” este un eveniment organizat de Asociația Nomadart în parteneriat cu Primăria Poieni și Consiliul Județean Cluj.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe