Lansare de carte: „Fata mecanică” de Anna Mazzola

Lansare de carte: „Fata mecanică” de Anna Mazzola

Lansare de carte: „Fata mecanică” de Anna Mazzola

🔜📙𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟕 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎, Editura Humanitas Fiction vă așteaptă la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului 𝑭𝒂𝒕𝒂 𝒎𝒆𝒄𝒂𝒏𝒊𝒄𝒂̆ de 𝐀𝐧𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐳𝐳𝐨𝐥𝐚 recent apărut în colecția „Raftul Denisei în traducerea Irinei Bojin, o capodoperă a literaturii gotice pe care o vor îndrăgi și împătimiții ficțiunii istorice.
🔹🔸🔹
𝐁𝐞𝐬𝐭𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝑺𝒖𝒏𝒅𝒂𝒚 𝑻𝒊𝒎𝒆𝒔 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐜 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝑭𝒂𝒕𝒂 𝒎𝒆𝒄𝒂𝒏𝒊𝒄𝒂̆ 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐧𝐨𝐦𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐃𝐮𝐛𝐥𝐢𝐧 𝐋𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝐫𝐲 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟐𝟎𝟐𝟑. 𝐎 𝐥𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐜𝐚𝐩𝐭𝐢𝐯𝐚𝐧𝐭𝐚̆, 𝐮𝐧 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐜𝐮 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐢𝐠𝐚̆ 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐨𝐳𝐚𝐭𝐚̆.
🔹🔸🔹
Paris, 1750. Păsările cad înghețate din cer, iar orașul e amorțit de un ger cumplit. Săracii, pribegii și nefericiții care își duc cu greu zilele pe străzile pline de miasme – le bas peuple – sunt în așteptarea unui prilej de a da glas mâniei lor, iar Ludovic al XV-lea are ambiția ca domnia lui să o depășească în strălucire pe cea a ilustrului său străbunic. Madelaine are și ea un vis: să-și salveze nepotul de mizerie și viciu. Ajunsă în casa unui bizar ceasornicar, cameristă a nu mai puțin neobișnuitei lui fiice, Véronique, ea va trebui să-și ascundă cu dibăcie trecutul, intențiile și chiar sentimentele. Este doctorul Reinhart, stăpânul ei, un geniu al mecanicii și-al anatomiei, sau e înrobit forțelor răului? De răspunsul pe care va reuși să-l dea Madelaine depind nu numai viața ei și cea a firavului său protejat, ci chiar liniștea marchizei de Pompadour și, în ultimă instanță, a Franței.
---
Participă: 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧, conferențiar la Facultatea de Litere a Universității din București și scriitoare, 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐄𝐜𝐨𝐛𝐞𝐬𝐜𝐮,Președinte al Fundației Calea Victoriei și 𝐀𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐮𝐫𝐜𝐚𝐫𝐮, scriitoare.Moderatorul întâlnirii va fi 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, Director al Editurii Humanitas Fiction.
---
„Trei figuri feminine memorabile, prinse într-o rețea de uneltiri și crime. Un roman de neratat!“ — Elodie Harper
---
Evenimentul va fi difuzat și #𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe pagina de noastră de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 și pe 𝐘𝐨𝐮𝐭𝐮𝐛𝐞 –𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬.
---
🛒Cartea este disponibilă pe #LibHumanitas:https://www.libhumanitas.ro/fata-mecanica-anna-mazzola-fi000802-1.html 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe