fbpixel
Skip to main content

DoR Live Cluj

Order tickets
Cinema Florin Piersic, Cluj-Napoca Thursday, 14 September 2017 / 19:30 40.00 LEI (acces general)
DoR Live Cluj

DoR Live & afterparty 

Cinema Florin Piersic (Piața Mihai Viteazul, nr. 11, Cluj-Napoca)

Joi, 14 septembrie, ora 19:30 (accesul se face de la 19:00)

 

După trei ani de când am urcat prima dată revista pe scenă la Cluj, DoR Live revine.

Te așteptăm la un show care transpune conceptul și dinamica unei reviste, alături de unii dintre cei mai creativi și relevanți jurnaliști și artiști ai momentului. Timp de două ore vei fi parte dintr-o revistă-spectacol, pe care o trăiesc doar cei din sală: o succesiune de povești ordonate și conectate ca să transmită o experiență. Pregătește-te pentru 20-25 de povești diferite: citiri, interpretări, muzică live, scurtmetraje, teatru, dans și alte surprize.

Tema acestei ediții este: Noi și Ei. Vor fi povești despre „noi” și povești despre „ceilalți”, indiferent cine sunt aceștia: de la oameni pe care îi evităm, la oameni de care ne temem, la oameni pe care nu-i cunoaștem. 
 

La final, te invităm să rămâi cu echipa DoR și cu cei care au urcat pe scenă la un cocktail și apoi să ne însoțești la un afterparty. 

 

Organizat de DoR (Decât o Revistă)

Prezentat de BRD - Groupe Société Générale

Susținut de: Johnnie Walker și AQUA Carpatica

Parteneri media: RADIO GUERRILLA și Scena9

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Ilustrație de George Roșu

Facebook DoR

 

//

 

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

we also recommend