How to design your creative life

How to design your creative life O seară cu Debbie Millman

How to design your creative life

O seară cu Debbie Millman

The Power of Storytelling și Visual Playground prezintă:
How to design your creative life - o seară cu Debbie Millman

Când: 7 august 2017, ora 19:00
Unde: Sala Studio, Teatrul Național București (TNB)
 

De la creat produse promoționale pentru Star Wars și insigne pentru campania lui Hillary Clinton, la scris șase cărți, la intervievat cele mai importante minți creative ale zilelor noastre, la lucrat pentru cele mai mari branduri din lume și expus artă vizuală în cele mai reputate galerii, Debbie Millman le-a făcut pe toate.

Chiar dacă pare că drumul ei către succes a fost ușor, Debbie nu a știut întotdeauna ce vrea să facă. Din contră, spune ea. După absolvirea facultății nu s-a simțit suficient de încrezătoare în forțele proprii încât să încerce să devină artistă sau jurnalistă, iar adesea a fost nevoită să își asume proiecte comerciale pentru a se întreține. Nu era neapărat îndrăzneață sau ambițioasă și nu avea planuri pentru a ajunge faimoasă.

Însă a ajuns o persoană importantă – atât de importantă încât este cunoscută drept unul din cei mai influenți designeri ai zilelor noastre. Debbie vorbește deschis despre acei ani marcați de respingeri, dezamăgiri și greutăți, dar și despre lecțiile învățate pe parcurs despre cum să-ți constriuești o viață de care poți fi mândru.

Dacă ne uităm la realizările sale, e lesne de înțeles de ce povestea și sfaturile lui Debbie Millman sunt relevante pentru noi toți. Este gazda și fondatoarea primului și celui mai longeviv podcast despre design, Design Matters. În cei 11 ani ai show-ului, Debbie a intervievat aproape 300 de oameni de creație și comentatori culturali, inclusiv Seth Godin, Alain de Botton, Barbara Kruger, Malcolm Gladwell și mulți alții. iTunes l-a numit unul din cele mai bune podcasturi ale anului 2015.

Logo-urile și ilustrațiile create de Debbie au apărut în publicații ca The New York TimesNew York Magazine, Print Magazine și Fast Company. A publicat două colecții de eseuri ilustrate, o formă de artă care a devenit sinonimă cu munca ei. Debbie a lucrat în design și branding ani de zile, având clienți precum Burger King, Star Wars, Colgate și P&G. Este și președinte emerit al AIGA (Asociația Profesională a Designerilor din Statele Unite), fiind una din cele cinci femei care au ocupat această funcție în istoria de 100 de ani a organizației. A fost în juriul Cannes Lions și, în prezent, este director editorial și creativ al Print Magazine – cea mai longevivă revistă despre design din Statele Unite.

Sponsor oficial: UniCredit Bank
Website: www.thepowerofstorytelling.org

====================================================================================

Acest eveniment este organizat sub umbrela The Power of Storytelling - o conferință anuală de storytelling construită în jurul ideii că poveștile pot schimba lumea. Singura de acest fel din Europa de Est, conferința de două zile aduce pe scenă superstaruri ale jurnalismului și industriilor creative din întreaga lume, care vorbesc despre potențialul poveștilor, despre cum putem construi povești mai bune și ce au învățat din propriul lor parcurs în viață. În 2017, conferința The Power of Storytelling are loc în perioada 20-21 octombrie, în vreme ce alte evenimente conexe vor fi anunțate pe parcursul verii. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe