fbpixel
Skip to main content

Conscious movement - cu Vika Medvedeva

Conscious movement - cu Vika Medvedeva

La Linotip suntem mereu atenți la impactul pe care îl avem în comunitatea din jur. Fie ca e vorba de cursuri sau spectacole, artiști locali sau internaționali, ne dorim ca interacțiunea dintre artiști și comunitatea locală sa fie una imersiva, directa si conștienta.

Arta in timpul momentelor de criza nu a fost niciodată prioritară și totuși hrana spirituală pe care ne-o asigura ne umanizează și ne conectează în momentele cele mai dificile. 

Coregrafa Vika Medvedeva știe acest lucru foarte bine. Experiența razboiului din Ucraina nu e ușoară si cu atât mai mult sa fii artist în vreme de război poate parea cea mai nepotrivita îndeletnicire. Dar arta ne ajuta sa integram în realitate lucruri care pot părea inimaginabile. 

"Când creezi ceva, un performance, lumea îşi va aminti de asta. Poate oamenii vor încerca să uite războiul, dar vom avea în continuare arta noastră şi va aminti că nu e permis ca asemenea lucruri să se repete", afirmă Viktoriya Medviedieva într-un interviu Agerpres. 

Cursul “Conscious movement” propus de Vika Medvedeva consta in explorarea mecanismelor de formare si evoluție a expresiei corporale. 

Tehnicile de dans contemporan abordate in cadrul cursului constau în:

  • analiza formarii mișcărilor simple si complexe
  • studiul miscarilor de dans combinate
  • dezvoltarea memoriei corporale
  • improvizatie pentru extinderea limitelor posibile

Focusul acestui atelier este pe îmbunătățirea conexiunilor corporale simple si complexe, pe explorarea senzației de continuitate a mișcării si constientizarea diversității de posibilități de mișcare corporala. 

*Acest curs se adresează tuturor persoanelor cu nivel de pregătire incepator-intermediar, care au mai participat sau nu în trecut la alte ateliere de mișcare. 

BIO

Medviedieva Viktoriya, Ucraina

A studiat coregrafie la Universitatea Pedagogică Națională Drahomanov, din Ucraina. A absolvit cursul de coregrafie modernă la Școala de Dans Totem din Kyiv și a participat ca dansatoare și coregrafă într-o multitudine de proiecte comerciale și show-uri de televiziune din Ucraina. Este membru al Pro Contemporary Kyiv, Holovy Dance group și Honored Worker of Variety Arts of Ukraine. Colaborează cu h.dance group Minsk, Totem Dance Theater. Este coregraf în asociația creativă KULT PROSVET.

https://www.instagram.com/medvedeva.vika/

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Cadouri speciale – experienta airsoft Counter Strike in realitate


Bucuresti, Bucuresti

Experienta este valabila in limita locurilor disponibile
8 zile de yachting in Mediterana


Ruta: Portorosa – Lipari – Panarea – Stromboli – Vulcano – Portorosa