fbpixel
Skip to main content

Conferința Omul din spatele unui profesor

Învățare eficientă într-o lume reală

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us Saturday, 04 September 2021 / 11:00 39 lei
Bucuresti, Bucuresti Saturday, 04 September 2021 / 11:00 49 lei
Conferința Omul din spatele unui profesor Învățare eficientă într-o lume reală

Învățare eficientă într-o lume reală Abia așteptăm să înceapă noul an școlar, sperăm noi să fie unul guvernat de liniște și întoarcerea la o nouă realitate, cea de după pandemie. Dupa 2 ani de lucru online, oflline, hibrid, ne punem întrebarea - ce mai înseamnă acum învățare eficientă? Cum se face ea și de ce metode sau abilități avem nevoie pentru a o realiza. Suntem siguri că fiecare profesor a învățat câte ceva din predarea online și poate integra pe mai departe și aceste tool-uri în procesul de învățare al elevilor. 

Și mai suntem siguri ca acele comunități de profesori care s-au format în ultima perioaă vor fi sprijinul de care aveți nevoie în continuare. Am căutat invitați pentru o ediție inspirațională, care să le ofere profesorilor zvâcul necesar pentru un început de an școlar frumos, care să ne aducă rezultate bune tuturor și o atmosferă caldă și relaxată la clasă. Invitații Conferinței vor fi anunțați curând. 

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor. Prețul biletului este 39 RON, vă așteptăm cu drag alături noi! Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului! Bilete: Parteneri strategici: MERITO, Școala Aletheea, Aqua Carpatica, DPH, Kinderpedia Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la [email protected]