fbpixel
Skip to main content

Roast-ul lui Mircea Bravo

Comedy Cluj 2018

Roast-ul lui Mircea Bravo Comedy Cluj 2018

Ți-ai imaginat vreodată cum cineva îl ia la roast pe Mircea Bravo? Ghici ce! Pe 13 octombrie, la Comedy Cluj visul ți se îndeplinește!

 

Timp de o oră jumătate, Paul Socol, Tibi Codorean, Dragoș Stan, Sașa Ciobanu, Cristi Ilișuan, Mihaela Ceaicovschi, Andrei Cristian, Victor Băra, alături de invitații lor surpriza, vor face mișto de Mircea Bravo și vor face glume unii pe seama celorlalți, totul pentru o cauză nobilă.

 

Banii strânși în urma acestui spectacol de comedie vor fi donați către Yuppi Camp, o asociație din Cluj-Napoca care are ca scop oferirea de tabere gratuite copiilor și adolescenților care suferă de boli cronice.

 

Asociaţia Yuppi Camp, cu sediul în Cluj, organizează începând din 2011 tabere de terapie prin experienţă, gratuite, la Şăulia de Câmpie, judeţul Mureş. Taberele sunt adresate copiilor diagnosticaţi cu cancer, diabet, artrită juvenilă între 0-18 ani, cât și pentru familiile acestora. În cadrul taberelor, copiii sunt implicaţi în activităţi precum căţărare în grădina de corzi, echitație, canotaj, tir cu arcul, lucru manual, fotografie, teatru, muzică, experienţe care îi ajută să-şi redescopere încrederea în sine şi le oferă resurse emoţionale esenţiale în lupta cu boala. Aceasta este, de altfel, pe scurt, esența terapiei prin experiență. Până în prezent s-au organizat 19 tabere gratuite, care au găzduit peste 700 copii cu boli cronice proveniţi din 20 judeţe.


Acest spectacol de comedie numit generic roast, este un eveniment în care un invitat este subiectul unor glume făcute spre amuzamentul publicului.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Videocratie

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

Incearca cea mai noua experienta: Bubble soccer
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Incearca cea mai noua experienta: Bubble soccer


Vadu Crisului, Bihor

Super Saturday
31.07.2021
Super Saturday


TBA(Bucuresti)