fbpixel
Skip to main content

Brain Network cu Alexia Udriște, Radu Tudoroiu și Iunieta Sandu

Brain Network cu Alexia Udriște, Radu Tudoroiu și Iunieta Sandu

Brain Network cu Alexia Udriște, Radu Tudoroiu și Iunieta Sandu

Cu toții avem prieteni din copilărie la care să ne întoarcem când vrem să le plângem pe umăr sau să ne bucurăm (pardon, lăudăm). Dar ce te faci când ai nevoie de un umăr pe care să te plângi despre provocările întâlnite în freelance? Când ai nevoie de un umăr similar cu al tău, al unui om care s-a confruntat cu provocările de a lucra pe cont propriu, clienți prea puțini sau prea mulți, probleme emoționale și drame, lipsa banilor sau a timpului, dorința de creștere sau de începere. 

Dacă simți nevoia să faci parte dintr-un grup de suport care te poate ajută să scalezi sau să începi ca freelancer, te așteptăm la Brain Network, un nou concept marca NO.MAD Talks care îți va aduce contacte utile și informații pe care să le folosești în business-ul tău de freelancer. 

Pe 11 martie între 18.00 - 20.00 ne întâlnim la Brain Network cu Alexia Udriște, Radu Tudoroiu și Iunieta Sandu să povestim despre provocările întâlnite atunci când ești freelancer în zona de ilustrație, fotografie sau comunicare. Vei avea ocazia să-i întrebi vrute și nevrute, iar ei vor fi acolo să-ți răspundă la toate curiozitățile și să-ți povestească provocările prin care au trecut.

 

Care-i programul evenimentului? 

Ne vedem cu toții la 18.00 pe Zoom, iar după o scurtă prezentare colectivă, ne împărțim în camere separate pe interese. Pe Alexia o vei găsi în camera despre freelance în ilustrație, pe Radu în cea despre fotografie, iar pe Iunieta în cea despre comunicare. După o oră de povești, ne reunim cu toții în camera principală să dezbatem concluziile.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe