BlankOut

BlankOut

BlankOut

BlankOut este un spectacol multimedia care aduce pe scena Linotip - Centru Independent Coregrafic un melanj de poezie, balet contemporan și videoproiecții.

BlankOut este despre blocaje. Emoționale. Creative. Fizice. De tot felul. Momentul în care vezi foaia goală pe care trebuie să scrii și nimic nu te ajută să începi.

BlankOut - foaia albă. Liniștea din minte care se opune creației. Golul. Momentul critic în care, deși ideile, sentimentele, imaginile există, artistul nu le poate transpune concret.

Artistul interpretat de Mihai Nițu, se confruntă cu el însuși, cu temerile și momentele lui de cădere, de neîncredere, de căutare asiduă.

Muza Alexandra Ioniță și gândurile artistului sunt întrupate de Vanda Ștefănescu și Valentin Stoica, pentru a aduce în afară o lume care altfel se zbate în mintea și sufletul creatorului.

Exprimarea se face prin dans și poezie - de la autori clasici la poeți contemporani.

Cuvintele capătă sensuri noi, mișcarea se împletește cu versul, videoproiecția și muzica, conturând un nou univers.

********
Teaser oficial: https://www.youtube.com/watch?v=Mdsogk1002o

Coregrafie: Vanda Stefanescu & Valentin Stoica

Grafica si animatii: Raluca T. Cobilanschi si Robert Teodorescu

Poezii de: Lucian Blaga, Nichita Stănescu, Mihai Eminescu, Marius Aldea, Marin Sorescu, Theophile Gautier, Ghe Adacor, Tudor Arghezi, Arthur Rimbaud, Charles Baudelaire, Clement Marot & Pablo Picasso

Muzica de: Frans Liszt, Wolfgang Amadeus Mozart, Frederic Chopin, Arvo Part & Olafur Arnalds

Durată: 55 minute

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe