Atelierul „Micii filozofi“

5+ Română
Atelierul „Micii filozofi“ Éric-Emma­nuel Schmitt - ,,Poveștile bufniței. Ursul care voia să fie fericit“

Atelierul „Micii filozofi“ 5+

Éric-Emma­nuel Schmitt - ,,Poveștile bufniței. Ursul care voia să fie fericit“
Română

Humanitas Junior vă invită sâmbătă, 20 aprilie, ora 11.30, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la ediția a doua a atelierului „Micii filozofi“, unde vom povesti despre ceea ce ne face fericiți, pornind de la cartea „Poveștile bufniței. Ursul care voia să fie fericit“ de Eric-Emmanuel Schmitt (ilustrații de Barbara Brun, traducere din franceză de Lidia Bodea).

Invitați: Liana Alexandru, Vlad Stroescu și Lidia Bodea

Vârsta recomandată: 5+ ani

****

,,La mijloc de drum între literatură și filozofie, minunatele cărți din seria „Poveștile bufniței“ sunt grăunțe de înțelep­ciune atent distilate de Éric-Emma­nuel Schmitt pentru a le explica celor mai tineri cititori concepte-cheie precum curajul, libertatea, respectul și pentru a-i ajuta să crească frumos.

Ce este fericirea? vrea să știe ursulețul Gaston. Grea întrebare! Bufnița Minerva, pasărea filozofiei, îi vine în ajutor, și împreună încearcă să afle de la celelalte animale din pădure ce anume le face fericite. Spre mirarea lui Gaston, rețeta fericirii se găsește însă la bunicul lui, care știe că nici banii și nici lucrurile multe și frumoase nu au valoare, ci că mai importantă decât orice este bucuria din sufletul fiecăruia, care trebuie păstrată ca pe o comoară de mare preț.“

Cărțile lui Éric-Emma­nuel Schmitt sunt traduse în peste 40 de limbi.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe