fbpixel
Skip to main content

Atelier de rime marine pentru puștime cu Carmen Tiderle & Petridean

Lansare de carte - Cine a pus piper în mare de Carmen Tiderle, ilustrații de Petridean

Atelier de rime marine pentru puștime cu Carmen Tiderle & Petridean Lansare de carte - Cine a pus piper în mare de Carmen Tiderle, ilustrații de Petridean

Humanitas Junior vă invită sâmbătă, de la ora 11.30, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la un „Atelier de rime marine cu Carmen Tiderle & Petridean“, prilejuit de lansarea cărții de poezii pentru copii „Cine a pus piper în mare“.

Se iau crocodili care se cred dive, bunici sărite de pe fix, verze bully și trandafiri-vampiri, cochilii care n-au chef să imite sunetul mării, pinguini cu covrigi în coadă, vaci care dau vin și oi care fac pariuri…, se pun într-o barcă, se adaugă umor cât cuprinde, rime și piper, și se citește cu hohote de râs din copilărie până la orice vârstă.

Carmen Tiderle e poetă-șefă la Direcția de Rime Șmechere pentru Copii și nu Numai, copywriter-iță și mama lui Dor și a lui Ro. Îi plac maimuțele și râmele, culoarea albastru, lucrurile pe dos și ar vrea să trăiască la mare. Călătorește des în Bucurville și o dată a ajuns tocmai la Polul Vest.
Lui Petridean îi plac atât de mult textele lui Tiderle încât le și ilustrează.
De aceiași autori: Pe dos, poezii cu prostii pentru copiiÎn orașul BucurvilleMarele Acoperiș.

Vârsta recomandată: 6+

we also recommend

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti

Ce a fost Securitatea? Fețele și vârstele ei. Conferință susținută de Germina Nagâț, urmată de un dialog cu Gabriel Liiceanu despre  Limitele deconspirării
22.02.2020
Ce a fost Securitatea? Fețele și vârstele ei.

Conferință susținută de Germina Nagâț, urmată de un dialog cu Gabriel Liiceanu despre Limitele deconspirării
Romanian Athenaeum