fbpixel

Workshop: Corp în spațiu - Spațiu în corp

Workshop: Corp în spațiu - Spațiu în corp Coordonat de George-Alexandru Pleșca

Workshop: Corp în spațiu - Spațiu în corp

Coordonat de George-Alexandru Pleșca

*Nivel de dificultate: începător – intermediar. Exercițiile de la curs sunt adaptate astfel încât fiecare participant să le poată executa, indiferent de nivelul anterior de experiență în dans contemporan.

Atelierul va avea la bază exerciții de improvizație, creație și parteneriat, care să dezvolte abilitatea corpului de a genera, acumula și adapta soluții în timp real. Obiectivul principal este de a găsi acea liniște care ne lasă să creăm, acel spațiu în corp care ne permite să găsim noi căi de comunicare, de a ieși din structurile cunoscute – de a ne reinventa limbajul corporal. În același timp, vom crește puterea de observație și descriere a mișcării. 

”Prin liniște mă gândesc la abilitatea de a observa corpul și soluțiile lui, atât al nostru cât și al celor din jur, fără a fi presați de timp sau responsabilitate. Improvizația, acest mod de a ne decoji și de a ne înveli iar și iar, va fi cheia acestui atelier. Vom încerca să ne transfigurăm, să ne pierdem și să ne regăsim prin diferite obiective în cadrul exercițiilor de improvizație. Vom încerca să găsim bucuria dansului, dar și să trecem de ea. Ce vom descoperi va fi folosit mai apoi în relație cu ceilalți cursanți pentru a crea scurte momente coregrafice.” – George Pleșca

George-Alexandru Pleșca a absolvit ciclurile de licență și master în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie ”I.L.Caragiale” București – specializarea Artă Coregrafică. Este o figură activă în zona independentă, acționând în principal ca performer & coregraf. Din 2018 este membru al companiei Contemporary Creative Dreamers, condusă de Daniel Alexandru Dragomir, grup axat pe realizarea de spectacole, filme de dans și proiecte educaționale coregrafice. De asemenea, este membru Tangent din 2020, colectiv creator. În timp, a colaborat cu Andrea Gavriliu, Simona Deaconescu (Tangaj Dance), Mariana Gavriciuc, Maria Beatrice Tudor, Denis Bolborea. Se alătura frecvent Asociaței Delazero și echipei Linotip – Centru Independent Coregrafic în calitate de interpret. A participat la ateliere conduse de Lali Ayguade, Winston Reynolds, Rob Hayden, Gabriela Carrizo, Adrien Ouaki, Melanie Sorin, Noa Wertheim, Andrea Gavriliu, Simona Deaconescu, Daniel Dragomir.

✓ Linotip te susține să faci loc dansului contemporan în viața ta cu reducerea "cursant LINOTIPic - mai mult dans cu mai puține resurse!"
Cum?
1. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din prețul total - 50 ron
2. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din prețul total - 75 ron
3. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din prețul total - 100 ron

✓ Reducerea se aplica doar pentru achiziționarea în aceeași comandă a biletelor, doar dacă acestea reprezintă cel puțin 2 cursuri din date diferite. Ex: Achiziție bilete la "Corpul Resursă cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite, sau: Achiziție 1 bilet la "Body Talks" cu Judith State + Achiziție 1 bilet la "Playing with Movement" cu Ioana Marchidan

✓Reducerea nu se aplica pentru achiziționarea a 2 sau mai multe bilete la același curs din aceeași perioada.

 

Location
Date
Price
Order
Location
Date
18,19,20,21 Martie, in intervalul 19:00 - 21:00
Order

350 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe