fbpixel
Skip to main content

Atelier de storytelling cu Georgiana Ilie

Atelier de storytelling cu Georgiana Ilie

Română

Atelier de storytelling cu Georgiana Ilie, senior editor la DoR

Locație: AMBASADA (Strada Anton Seiller nr. 2, Timișoara)

Dată: Luni, 19 noiembrie, ora 17:30

Durată: 3 ore

Georgiana este senior editor la DoR (Decât o Revistă) și redactor-șef la Școala9. De-a lungul timpului Georgiana a scris despre diferite subiecte, de la demografie și îmbătrânirea populației, la cultură, sănătate și servicii de urgență. Recent a arătat într-un articol care a făcut înconjurul lumii ce se va întâmpla în București la următorul cutremur semnificativ și cât va dura până viața va reintra în normal. Orașul vulnerabil a primit premiul juriului la competiția Superscrieri în 2017 și a coagulat o mișcare activistă de pregătire și reziliență la cutremur.

Atelierul de storytelling este dedicat celor care doresc să învețe cum poate fi folosită narațiunea pentru a explica mai bine cine suntem noi, comunitățile în care trăim sau organizațiile noastre. Acest atelier se adresează nu doar jurnaliștilor sau celor care au experiența scrisului sau vorbitului în public, ci și celor care doresc să își dezvolte abilitățile narative în domeniul în care își desfășoară activitatea, de la industrii creative, antreprenoriat, la servicii publice. Atelierul cuprinde trei ore de conversații și exerciții practice despre cum pot fi folosite poveștile pentru a construi mesaje puternice despre impactul personal sau al organizațiilor noastre, despre realități pe care le împărtășim și despre puterea comunităților noastre. Poveștile bine construite, cu atenție la toate ingredientele necesare, sunt unelte transformaționale și au puterea de a informa, de a sensibiliza, de a modela percepții și de a produce schimbare.

Atelierul va aduce împreună cel mult 15 participanți și se va desfășura în limba română. Participanții sunt rugați să fie prezenți cu 15 minute înaintea începerii atelierului. Toți participanții vor primi agenda DoR de Scris.

Acest eveniment face parte din seria de evenimente DoR pe Drum, o inițiativă DoR de a ne vizita comunitatea de cititori și susținători din afara Bucureștiului. În ultimii ani am tot navigat prin țară, documentând, vorbind la evenimente, ținând ateliere, lucrând cu organizații locale. De fiecare dată ne-am simțit extraordinar. Așa că am decis că a sosit timpul să facem aceste vizite în mod regulat. Vom aduce cu noi membri ai echipei, colaboratori, ateliere, proiecții și alte surprize.

Eveniment organizat de DoR și susținut de UniCredit Bank România.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ, care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Invata tainele dresajului intr-un city break la munte


Covasna, Covasna

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experiente cadou - Petrecerea burlacilor sau a burlacitelor la bordul unui yacht


Litoralul românesc, Constanta

Experienta cadou – tur istoric de Bucuresti
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experienta cadou – tur istoric de Bucuresti


Bucuresti

Mulaj personalizat cu mainile voastre - o amintire unica
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Mulaj personalizat cu mainile voastre - o amintire unica


Bucuresti