fbpixel
Skip to main content

Abonament 5 vizionări Cineclub OWR Online

Abonament 5 vizionări Cineclub OWR Online

Abonament 5 vizionări Cineclub OWR Online

Prima ediție online a Cineclubului OWR se va concentra asupra operei timpurii a cineastei franceze Dominique Cabrera, prin intermediul a trei documentare realizate între 1992 și 1997.

Cele trei filme ale lui Dominique Cabrera care vor fi disponibile pe platforma Eventbook de azi, 1 mai, până vineri, 15 mai sunt „Cronica unei suburbii oarecare” („Chronique d'une banlieue ordinaire”, Franța, 1992), „O poștă în La Courneuve” („Une poste à la Courneuve”, Franța, 1994) și „Mâine și tot mâine” („Demain et encore demain, journal 1995”, Franța, 1995).

Pentru vizionare şi achiziție trebuie să aveți sau să vă creați un cont Eventbook. Fiecare utilizator va avea 48 de ore la dispoziție pentru vizualizare de la achiziția biletului sau folosirea codului de pe abonament.

Bonus cinefil

Pentru că știm că mulți dintre spectatorii noștri nu au reușit să ajungă la toate proiecțiile de Cineclub la care și-ar fi dorit să vină, în următoarele luni vă oferim ocazia să recuperați, online, o parte a acestor filme, multe dintre ele inaccesibile pe DVD sau pe orice alte tipuri de platforme VOD din lume.

De azi, 1 mai, și până sâmbătă, 30 mai, vor fi disponibile pe platforma Eventbook trei filme importante proiectate în edițiile trecute ale Cineclubului, în seria tematică consacrată perioadei de tranziție a blocului estic de la comunism la capitalism: „Deșeuri voluminoase” („Spermull”, regia Helke Misselwitz, Germania, 1991), „Adio, iarnă!” („Winter ade”, regia Helke Misselwitz, Germania de Est, 1988) și „Timpul încarcerat” („Verriegelte Zeit”, regia Sybille Schönemann, Germania, 1990).

Stay Up To Date With Your Favorite Events

we also recommend