fbpixel
Skip to main content

Abonament 5 vizionări Cineclub OWR Online

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online 1-30.05.2020 25 lei
După achiziție folosiți codul de bare de pe abonament bifând "Am abonament general One World Romania" în dreptul fiecărui film pe care doriți să îl vizionați.

Prima ediție online a Cineclubului OWR se va concentra asupra operei timpurii a cineastei franceze Dominique Cabrera, prin intermediul a trei documentare realizate între 1992 și 1997.

Cele trei filme ale lui Dominique Cabrera care vor fi disponibile pe platforma Eventbook de azi, 1 mai, până vineri, 15 mai sunt „Cronica unei suburbii oarecare” („Chronique d'une banlieue ordinaire”, Franța, 1992), „O poștă în La Courneuve” („Une poste à la Courneuve”, Franța, 1994) și „Mâine și tot mâine” („Demain et encore demain, journal 1995”, Franța, 1995).

Pentru vizionare şi achiziție trebuie să aveți sau să vă creați un cont Eventbook. Fiecare utilizator va avea 48 de ore la dispoziție pentru vizualizare de la achiziția biletului sau folosirea codului de pe abonament.

Bonus cinefil

Pentru că știm că mulți dintre spectatorii noștri nu au reușit să ajungă la toate proiecțiile de Cineclub la care și-ar fi dorit să vină, în următoarele luni vă oferim ocazia să recuperați, online, o parte a acestor filme, multe dintre ele inaccesibile pe DVD sau pe orice alte tipuri de platforme VOD din lume.

De azi, 1 mai, și până sâmbătă, 30 mai, vor fi disponibile pe platforma Eventbook trei filme importante proiectate în edițiile trecute ale Cineclubului, în seria tematică consacrată perioadei de tranziție a blocului estic de la comunism la capitalism: „Deșeuri voluminoase” („Spermull”, regia Helke Misselwitz, Germania, 1991), „Adio, iarnă!” („Winter ade”, regia Helke Misselwitz, Germania de Est, 1988) și „Timpul încarcerat” („Verriegelte Zeit”, regia Sybille Schönemann, Germania, 1990).

Abonament 5 vizionări Cineclub OWR Online

we also recommend

Workshop - Vreau sa incep sa scriu!
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Workshop - Vreau sa incep sa scriu!


Bucuresti, Bucuresti

Condu un Ferrari 458 o zi intreaga in Italia
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Condu un Ferrari 458 o zi intreaga in Italia


Siena, Italia