fbpixel
Skip to main content

Workshop online Metode de învățare prin joc și artă - Animație Socio-Educativă

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us Wednesday, 15 July 2020 / 16:00 48 lei

În urma conferințelor “Omul din spatele unui profesor” am luat feedback de la mulți dintre profesorii prezenți și am aflat care ar fi cele mai interesante teme de dezbătut în cadrul unor workshop-uri.

Ne-am adaptat situației din educație și vă invităm pe 15 iulie 2020, să discutăm împreună în online despre Metode de învățare prin joc - Animație Socio-educativă. Workshop-ul se va desfășura online, va conține exerciții și va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală.

Alături vă vor fi traineri cu experiență în domeniul educației și profesori pasionați de meseria lor, ca să împărtășească din experiența de a preda de acasă.
Pentru acest workshop, îl avem invitat pe Andrei Dobre. Andrei deține certificări de formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013) și evaluator de proiecte (2016). El este licențiat în sociologie (2010) și master în Managementul Resurselor Umane (2012), iar din anul 2015 este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, tema sa de cercetare fiind Studiul societății civile și implicarea acesteia în politicile de sănătate.

Din ianuarie 2011, Andrei a lucrat, pe rând cu: Fundația Geron (sociolog), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC (office manager; asistent de proiect/coordonator training; asistent program de finanţare/expert DoRIS), Asociația React (expert monitorizare/expert dezvoltare), iar din septembrie 2015 până în prezent, cu Romanian Angel Appeal Foundation (sociolog/ofițer monitorizare și evaluare/coordonator proiect).

De asemenea, o importantă componentă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României (ONCR).

Acest workshop face parte din cursul pregătit pentru voi iar tematica acestei întâlniri este: "Fișa de joc"

Programul întâlnirii:

  • Cum organizăm o activitate și cum dezvoltăm activități noi;

  • Structura unei fișe de activitate;

  • Lucru pe echipe – generarea de fișe de activitate.

Mai multe informații despre curs găsiți aici.

Taxa de participare: 48 RON /persoană

Workshop online Metode de învățare prin joc și artă - Animație Socio-Educativă

we also recommend

The Advanced Financial Digital Training Offered by The OneLife Captain KING JAYMS
21.08.2020
The Advanced Financial Digital Training

Offered by The OneLife Captain KING JAYMS
Online

ȘCOALA TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI Cursuri ONLINE de dezvoltare personală prin actorie, pentru COPII (>4 ani), ADOLESCENȚI și ADULȚI.
inscrieri permanent pentru noi grupe
ȘCOALA TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI

Cursuri ONLINE de dezvoltare personală prin actorie, pentru COPII (>4 ani), ADOLESCENȚI și ADULȚI.
Online