fbpixel

FUN Bucharest // Vol. XII

FUN Bucharest // Vol. XII

FUN Bucharest // Vol. XII

Andreea Georgescu - Antreprenor în digital @Webspire, scenarist, stand-up comedian, Zoltan Prosszer - Administrator Special @Romcab, Radu Georgescu - Chairman of the Board @Seedblink, Miruna Stănculescu - Psihoterapeut Psihoterapie Cognitivă -Comportamentală și Hipnoterapie, vin la FUN Bucharest, ediția XII-a

 

Ne facem vreodată timp să privim în urmă și să ne gândim cum am trecut peste momentele dificile, obstacole, blocaje sau planuri eșuate? Probabil că de prea puține ori, fie din cauza disconfortului pe care il simțim când ne gândim la aceste aspecte fie suntem copleșiți de viteza cu care se întâmplă lucrurile. Este timpul să infruntăm aceste momente și să le aducem de partea noastră. Hai la FUN Bucharest ediția a XII-a să afli în premieră poveștile a patru personalități din domenii diferite de activitate, patru perspective asupra nereușitelor profesionale care te vor inspira să îți privești propria călătorie din alt unghi.

Ce este FUN?

FUN este o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber profesioniștilor. Evenimentele au loc în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume.

Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează astfel creativitatea.

Vibe-ul primelor ediții fizice aici: Vol IVol IIVol III, Vol VI, precum și cea mai recentă, Vol X.

Invitații ediției: 

Andreea Georgescu , Antreprenor în digital Webspire, scenarist, stand-up comedian

Marele avantaj al Andreei este că nu știe nici până acum ce vrea să facă în viață. E antreprenor în digital la Webspire, de peste 10 ani. Între timp, e scenarist de filme și seriale tv de comedie, iar, uneori, face stand-up comedy la New York. A început ca studentă la Facultatea de Farmacie din București, ca apoi să continue cu studii în Jurnalism, iar de 3 ani e absolventă a programului ”Comedy Writing and Performing” de la American Comedy Institute din New York. Cum a ajuns Andreea de la redactor șef la Libertatea.ro la a face strategii de online reputation management și a scrie filme internaționale, nici ea nu știe și e foarte bine așa.

Zoltan Prosszer, Administrator Special Romcab S.A.

Zoltan Prosszer este inginer, absolvent de facultate comunistă, antreprenor self-made de la 26 ani și fondator a 12 companii în variate domenii de activitate din care azi mai funcționează activ 3. A trecut prin două insolvențe pe care le găsește drept stări naturale în viața unei companii. A gestionat în permanență între 500 – 2000 angajați. Dl. Prosszer se consideră un autodidact, a învățat singur tot ceea ce știe, iar principala lui calitate este capacitatea de a accepta schimbarea, alături de identificarea continuă a unor soluții care să susțină și adaptarea companiilor la realitățiile mereu în schimbare ale pieței. A fondat una dintre primele companii private cu rețea de distribuție proprie înainte multor altor retail-eri de astăzi, respectiv una dintre primele companii private la nivel național, una dintre primele companii care au intrat în insolvență și una dintre puținele care au reușit să iasă din insolvență și, cu siguranță, sunt singurii care au intrat a doua oară și care, conform perspectivelor, urmează să iasă din nou. 

Miruna Stănculescu , Psihoterapeut Psihoterapie Cognitivă-Comportamentală și Hipnoterapie

Miruna a tras la sorți o familie disfuncțională și o copilărie și adolescență pe măsură. A început să muncească la 18 ani. Nu pentru că își dorea, ci pentru că așa zicea partidul că se face.  O vreme, viața ei profesională a funcționat oportunist, pe modelul „să fie mai bine”. Așa a ajuns în Resurse Umane. După un „fuck-up”antrepenorial s-a reîntors la ce știa: organizații și HR. La 40 de ani, ca orice om respectabil, a avut de gestionat o criză existențială de tipul „ce caut eu în viața mea” și, la capătul ei, a decis că îi plac mai mult oamenii și mai puțin organizațiile. Așa a început viața ei de psihoterapeut. Și-a dat seama la un moment dat că a fost sau este UTC-istă, mamă, nevastă, antreprenor, corporatist cu mașină de serviciu, Manager de HR cu taior și pantofi cu toc, psihoterapeut, roz la cap și cu o pisică drept secretară.  A învățat să le aprecieze pe toate, niciuna de lepădat, fiecare cu valoarea ei. A lucrat la Fabrica de Cinescoape, prima companie de tehnoredactare computerizată, Jordan SRL, BERD, Philips ROMÂNIA, Radio Contact ca realizator de emisiune la Tovarășii mei, Philips România, iar acum deține propriul cabinet de psihologie. 

Radu Georgescu - Chairman of the Board @Seedblink

Radu Georgescu este antreprenor în serie și angel investor în companii de tehnologie și internet. A fondat GECAD Group la începutul anilor 1990. Radu are peste 30 de ani de experiență în înființarea și dezvoltarea companiilor de software, internet și comerț electronic. Ieșirile sale de succes includ achiziția de către Microsoft a tehnologiei RAV Antivirus în 2003, afacerea ePayments a Naspers în 2010, Avangate de Francisco Partners în 2013 și tehnologia Vectorwatch de la Fitbit în 2016.

Pe lângă faptul că este un sportiv avid, Radu este pasionat de artă și cultură și se angajează să protejeze patrimoniul național al României. La începutul lui 2020, s-a alăturat SeedBlink, platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere din Europa pentru startup-uri tehnologice, în calitate de președinte al consiliului de administrație.

Moderator – jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy 

Unde?  

Online, în limba română

Când? 

Joi, 27 ianuarie 2022, ora 19:00 (EET)

În acest moment, nu avem programată nicio reprezentație viitoare.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

Îți recomandăm


În căutarea tribului pierdut: Omul și Natura Conferință susținută de Alexandru Stermin, urmată de un dialog cu Radu Paraschivescu
disponibil doar pentru vizionare online începând cu 18 mai, ora 11.30
În căutarea tribului pierdut: Omul și Natura
Online
Cum se nimicește un demon și cum înving religiile Conferință susținută de Catherine Nixey, urmată de un dialog cu Cătălin Striblea
disponibil doar pentru vizionare online începând cu 18 mai, ora 17.30
Cum se nimicește un demon și cum înving religiile
Online
Noi și ceilalți: Emergența străinului în arta vizuală occidentală Conferință susținută de Victor Ieronim Stoichiță, urmată de un dialog cu Mihaela Dedeoglu
disponibil doar pentru vizionare online începând cu 19 mai, ora 11.30
Noi și ceilalți: Emergența străinului în arta vizuală occidentală
Online
Capitalismul încotro? Conferință susținută de Cristian Mureșan, urmată de un dialog cu Gabriel Liiceanu
disponibil doar pentru vizionare online începând cu 19 mai, ora 17.30
Capitalismul încotro?
Online
Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea? Conferință susținută de Gabriel Liiceanu, urmată de un dialog cu Horia-Roman Patapievici
disponibil doar pentru vizionare online începând cu 20 mai, ora 19.30
Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea?
Online