fbpixel
Skip to main content

Conferința Omul din spatele unui profesor. Managementul stresului

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online Today, 04 December 2021 / 11:00 39 lei
Conferința Omul din spatele unui profesor. Managementul stresului

Cu mult entuziasm anunțăm că proiectul drag nouă, Conferința „Omul din spatele unui profesor”, a ajuns la cea de-a XII-a ediție. Pe 4 decembrie, online, timp de 3 ore cadre didactice din toată țara vor lua parte la un eveniment dedicat lor, unde 4 speakeri vor aborda tema Managementul stresului la clasă.

Vom vorbi despre situațiile care cauzează stres din cancelarie, din discuțiile cu părinții sau din clasă, din interacțiunea cu cei mici. Este un subiect sensibil, însă este necesar să fie abordat cât mai des, pentru că stresul devine o problemă tot mai vizibilă pe plan mondial, dar și în România în ultimii ani, accentuat și de criza sanitară și toate schimbările ce au venit cu aceasta..

Vă așteptăm așadar să îi ascultăm pe cei 4 speakeri și să găsim împreună soluții ce pot fi aplicate direct. Invitații Conferinței urmează să fie anunțați în curând.

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor.

Prețul biletului este 39 RON, vă așteptăm cu drag alături noi! Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!

Parteneri strategici: MERITO, Școala Aletheea, Aqua Carpatica, DPH, Kinderpedia Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la contact@playouth.ro

we also recommend

10.12.2021
Toponimia în harta țării

Observații geografice asupra numelor de locuri din cartografia de ieri
Online, pe zoom.us