fbpixel
Skip to main content

Seratele NO.MAD - Cum să scrii povestea brand-ului!

Nu mai este niciun secret că oamenii cumpără de la oameni, iar brand-urile încearcă zilnic să găsească o cale de umanizare a conținutului. În acest context, Alain Gavriluțiu vine cu o nouă abordare asupra construirii poveștii unui brand. 

Pe 12 februarie, între orele 16.00 – 20.00, Alain Gavriluțiu va susține un workshop intensiv despre cum se construiește de la zero povestea unui brand. Cum se alege numele potrivit, se conturează un brand sub forma unui personaj și cum pot fi transformate valorile brandului în trăsături ce pot fi comunicate coerent. Participanții vor avea parte și de exerciții practice, astfel încât după patru ore de workshop ei vor ști clar cum se construiește o persona în mediul online cu care să rezoneze publicul țintă al brand-ului, vor afla câteva tehnici de scriere creative și vor obține mai multă claritate și structură în comunicarea brand-ului.

Seratele NO.MAD - Cum să scrii povestea brand-ului!

we also recommend

DBE 10 The Ascending of Verve
19.08.2020
DBE 10

The Ascending of Verve
Poarta 7, Spatiile RYMA, Cetatea Alba Iulia, Alba Iulia

#concertdeacasa Felicia Pașca, violă & Igor Andreev, pian Yin si Yang la Berna, Elveția / Yin and Yang in Bern, Switzerland
11.06.2020
#concertdeacasa Felicia Pașca, violă & Igor Andreev, pian

Yin si Yang la Berna, Elveția / Yin and Yang in Bern, Switzerland
Online