YOUN SUN NAH la Jazz Fan Rising [SOLD OUT]

YOUN SUN NAH la Jazz Fan Rising [SOLD OUT] cu Bojan Z la claviaturi

YOUN SUN NAH la Jazz Fan Rising [SOLD OUT]

cu Bojan Z la claviaturi - music

Odată ce ai văzut-o pe Youn Sun Nah pe viu nu o vei uita curând. Vocea ei este captivantă, melodiile ei dezvoltă intensitate hipnotică, concertele ei inspiră.

Cântăreața sud-coreeană vine în România cu un nou spectacol, însoțită de vulcanicul Bojan Z la claviaturi. Un duet care vă va însoți pe tot parcursul anului 2024. Repertoriul ales de Youn Sun Nah este inspirat de cântărețele și melodiile care i-au modelat viața. Concertul este dedicat unora dintre primele sale iubiri muzicale și trece fără restricții printr-o mare varietate de stiluri și epoci, păstrându-se clar pe teritoriul jazz-ului.

Veniți să experimentați Youn Sun Nah live pe scenă cu miile ei de voci și fără limite muzicale!

„Am auzit prima dată versiunea „Feeling Good” a Ninei Simone când eram în liceu”, spune Youn Sun Nah. „Din momentul în care m-am hotărât să studiez jazz, i-am ascultat în mod constant muzica. Nina Simone este ca un șaman. Ea nu este doar o cântăreață, ea este muzica în sine.”

Concertul de la București face parte din turneul de lansare al ultimului album al lui Youn Sun Nah “Elles”, demarat în noiembrie 2023, și cu concerte în Finlanda, Suedia, Spania, Austria, Franța, Germania și România.

Înregistrat la începutul acestui an la New York, „Elles” include o paletă largă de melodii scrise fie de artiste celebre, fie interpretate de acestea. „Mi-am dat seama că majoritatea melodiilor pe care le-am înregistrat de-a lungul anilor sunt ale muzicienilor bărbați”, spune Youn Sun Nah. „Așa că de data aceasta am vrut să onorez cântărețele pe care le admir din vremuri de demult, melodiile care mă mișcă și vocile care mă fac să vibrez.”

De la negro-spirituals pline de suflet („Sometimes I feel like a motherless child”) și repere psihedelice („White Rabbit”) până la versiunile de mult așteptate ale „My Funny Valentine” și „Killing Me Softly With His Song” (acesta din urmă interpretată pe un cutie muzicală păstrată cu dragoste de Youn Sun). Acompaniată elegant și imaginativ de Bojan Z, pe o varietate de claviaturi, Youn Sun Nah reinterpretează standardele vechi și noi în maniera cu care ne-a obișnuit, asigurându-se că granițele de gen și generații sunt rupte cu precizie și magie.
 

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz. Organizator Jazz Festivals & Events.

Preț early-bird - 140 lei (contingent epuizat)
PREȚ ÎNTREG - 180 lei

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe