Wu-Lu | CONTROL CLUB

Wu-Lu | CONTROL CLUB

Wu-Lu | CONTROL CLUB

Artistul londonez Wu-Lu va concerta în premieră la București – vineri, 11 noiembrie 2022, la Control Club.

Încă dinaintea albumului de debut, LOGGERHEAD, lansat în vara acestui an de Warp Records, sud-londonezul Wu-Lu fascinează prin sound-ul său, o combinație inedită de hip-hop, war dubs, lo-fi punk și skate-park screamo. Influențele sale variază de la Factory Records în perioada optzecistă, la DJ Shadow sau Slipknot din anii ’90.

Artistul, al cărui nume real este Miles Romans-Hopcraft, mărturisește că a crescut cu muzica grunge și cu Red Hot Chili Peppers, dar și cu grime și muzică tradițională etiopiană, într-o comunitate din Brixton. Numele său de scenă vine de la „wu-ha” – apă, în limba amhară.

„Mă bucur când oamenii mă consideră punk, dar e mai mult o chestiune de esență, nu înseamnă că muzica mea sună ca Sex Pistols. Dintotdeauna am avut o perspectivă personală și nu fac eforturi să mă aliniez la un stil anume”, spune Wu-Lu.

Wu-Lu, the punky lo-fi hip-hop star moving fast to transcend labels – The Guardian

On his first album for Warp, the South London musician mixes grunge guitars with drum’n’bass breaks and claustrophobic atmospheres, seeking uneasy catharsis. – Pitchfork

LOGGERHEAD is a vivid and expressive debut – The Quietus

https://wu-lu.bandcamp.com

Wu-Lu – Scrambled Tricks (video): https://youtu.be/6YaQd2IKWmg

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe