fbpixel
Skip to main content

Without Walls Fest#2

Without Walls Fest#2

Menținem visul in viață anunțând un nou eveniment marca #RockMetalNation 

Suntem onorați de faptul că vom lucra pentru prima dată cu trupe unice atât prin materialul creat de ei cât și prin mesajul transmis live, un sound/visual specific ce îți pătrunde direct în suflet 

Totul, fără limite, fără bariere în ediția cu numărul doi de #WWFest 

Presale - 39 lei

#moreinfosoon

Trupa Hteththemeth  din Brașov este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții din scena rock & metal. Cu un stil unic și fără limită în exprimare, muzica „neumană” practicată de trupă trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient, progressive, avant-garde, doom, gothic, hard rock, până la blues și chiar bossanova. Conceptual, Hteththemeth se găsește în fața unui peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline. Mai mult, trupa folosește o largă varietate de elemente de recuzită și actori, transformând astfel un concert Hteththemeth într-o adevărată poveste, creată în jurul conceptelor, a muzicii și a versurilor, punând în scenă personaje, întâmplări și emoții. Având anul 1999 ca punct de origine, întregul concept fiind bazat pe un vis al lui Läo Kreegan, Hteththemeth a fost mai întâi un duo, dar a rămas pentru o vreme în stadiul de proiect solo, apelând uneori la muzicieni invitați. Toate acestea s-au schimbat în anul 2013, când s-a definitivat prima componență stabilă și astfel a început actuala poveste.

Hteththemeth a apărut pe scenele majorității festivalurilor mari din sfera rock & metal din țară, amintind aici ARTMANIA FESTIVAL, ROCKSTADT EXTREME FEST și MAXIMUM ROCK FESTIVAL. În anul 2016, trupa a reprezentat România în finala mondială a concursului THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS, desfășurată în Berlin, în 26 mai 2016 și la finala modială a WACKEN METAL BATTLE, desfășurată în cadrul WACKEN OPEN AIR, unul dintre cele mai mari festivaluri de metal din întreaga lume. Astfel Hteththemeth a obținut distincția de vicecampioană mondială a THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS 2016, fiind de asemenea și trupa care a obținut cele mai multe voturi de la celelalte trupe finaliste. Anul 2016 a fost unul foarte încărcat și plin de realizări, marcând și începutul unei colaborări cu VELIUS MEDIA, colaborare materializată până în prezent în trei videoclipuri oficiale, din care două difuzate de televiziunea H!T MUSIC CHANNEL, precum și un clip în format „lyric video”.

VIDEOCLIPURI OFICIALE:

“YOU ARE MY LAST GIRLFRIEND”

https://youtu.be/Tw7hFwdn2m8

“LIGHT LIES” (ft. 4Tune Quartet)

https://youtu.be/DsNE_k4Uh6w

“LI(F)E” (lyric video)

https://youtu.be/dALmv-HZsw0

“HONEST LIES” (lyric video)

https://youtu.be/uw8qOC_kdDA

“ADORIEL IS WATCHING”

https://youtu.be/7GnmLeY-0S8

Hteththemeth nu a abandonat ideea de a avea și muzicieni invitați, cea mai recentă colaborare fiind cu 4Tune Quartet, un cvartet de coarde împreună cu care a fost reorchestrat întreg albumul „BEST WORST CASE SCENARIO”, prezentat în acest inedit format pe timpul a cinci concerte speciale, în primăvara lui 2018. În același an, Hteththemeth a lansat împreună cu 4Tune Quartet videoclipul piesei „Light Lies”, iar pe timpul concertului de la ROCKSTADT EXTREME FEST din anul 2019, Alexandra, violoncelista din 4Tune Quartet a completat peisajul sonor al trupei cu o infuzie de sonorități clasice, ea fiind de atunci o prezență constantă în viața trupei, atât la concerte, cât și la înregistrări.

De la izbucnirea pandemiei de COVID-19, având în vedere restricțiile privind organizarea de concerte, Hteththemeth s-a concentrat pe înregistrările și pe partea de producție a următorului album, intitulat „Telluric Inharmonies”, programat pentru toamna anului 2022. Având deja lansat un lyric video pentru piesa Li(f)e, trupa a mai lăsat încă un lyric video, la piesa Honest Lies, precum și un videoclip oficial al piesei Adoriel is Watching, toate făcând parte din viitorul album.

HTETHTHEMETH este:

LÄO KREEGAN – voce

VLAD-ANDREI ONESCU – pian, clape și FX, voce

LUCIAN POPA – chitară, voce

RADU CÎNDEA “CJ” – chitară

MIHAI RĂDULESCU “KOLDR”– chitară bas, voce

CODRUȚ COSTEA “CODREZ” – tobe și percuție

DISCOGRAFIE:

1999 – Ziduri Mucegăite Cu Rosturi

2000 – I Kiss You Only If I Adore You (Or If I Hate You)

2010 – Blank Black (split cu Lao și Amarthalos)

2013 – The Unhuman Split (cu The Bipolar Disorder Project)

2016 – Best Worst Case Scenario (click pentru YouTube /

Spotify)

 2022 – Telluric Inharmonies (în curând)

FOȘTI MEMBRI

JAMM KLIRK (R.I.P.) – chitară bas (1999 – 2001)

ROBERT COTOROS (R.I.P.) – chitară, clape, voce (2011 - 2018)

MARC SPEDALSKA – chitară, chitară bas - session member 

 (2015 – 2018)

Facebook: 

https://www.facebook.com/Hteththemeth

Instagram: 

https://www.instagram.com/hteththemeth

YouTube: 

https://www.youtube.com/user/Hteththemeth

Spotify:

click aici

Bandcamp: 

https://hteththemeth.bandcamp.com

Awake The Demons  (ATD) este o trupă de metal constănţeană ale cărei baze au fost puse încă din anul 2016. Punând-se accentul pe muzică si uniune, formaţia încearcă să surprindă audienţa la fiecare concert prin piese pline de energie, emoţie si expresivitate.

Membrii Awake The Demons sunt:

Claudiu Ciorbaru – Voce

Ioana Pîrvu – Chitară

Rareş Ungureanu – Chitară

Ştefan Parască - Bass

David Bălan – Tobe

Abstract Grave 

Plictisiți de aceleași piese reciclate la nesfârșit, Shov (Why Cat, Why?!) și Radu (Between life and death) au decis prin 2018 să experimenteze ceva diferit, lansând în cursul acelui an "A twist of fate". Piesa a fost primită surprinzător de bine în undergound așa că au decis că ar fi cazul să creeze un nou proiect, astfel luând ființă Abstract Grave. Prin 2020, Florin se alătură grupului iar primul EP începe să prindă contur. După o perioadă dificilă cauzată de pandemie se lucrează intens la un turneu național dar și la un nou album, planul lor fiind să împletească un sound unic, diferit - <<ca afară>> cu videoclipuri profunde, parțial inspirate din realitate. 

Nitrozenfish sunt Andrei Petraru (Ander) si Alex Balmos (Rotta/Shobo), o formatie cu un nucleu grunge percusiv si combinatii de stiluri care și-au lăsat amprenta.

we also recommend