Weekend Junction Bucharest

Weekend Junction Bucharest Concert de jazz

Weekend Junction Bucharest

Concert de jazz

Vineri 27 octombrie, de la ora 18:00, Muzeul Hărților în parteneriat cu Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) vă invită la un nou concert de jazz susținut de  _Andrei Petrache Trio_.

Evenimentul face parte din proiectul „Weekend Junction Bucharest”, organizat de UCIMR cu sprijinul partenerilor Universitatea Națională de Muzică Bucureși, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Colosseum Mall, și cofinanțat de Primăria Municipiului București, prin ARCUB, în cadrul proiectului „București acasă” 2023. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București, prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro [1]

_Andrei Petrache Trio_ va susține un concert de jazz inspirat de arhitectura și evoluția urbană a capitalei, plecând de la planurile Bucureștiului din colecția muzeului. Evenimentul promite o imersiune în istoria orașului, ilustrată muzical, din care nu va lipsi perspectiva comunităților care și-au declarat apartenența la spațiul efervescent și eclectic al capitalei. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe